Nema toga što Veljko Kuzmančević ne bi učinio da zaštiti Vericu Rakočević

Nema toga što Veljko Kuzmančević ne bi učinio da zaštiti Vericu Rakočević

Autor: | 05/03/2017

0

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević imaju veoma skladan brak,  a gde je ljubav, tu je i hrana. Neretko su ove dve strasti povezane, a Veljku je u ishrani jedna stvar najvažnija.

- Ja prosto jedem sve i jedem ono što je sa podneblja gde sam rođen, a to je Vojvodina, odnosno Srem. Volim da pojedem i slaninu, iako nisam u fazonu brze potrošačke korpe i kupovine mesa u supermarketu. I ne jedem meso svaki dan. Ali volim da pojedem domaću hranu, to i kupujemo - kaže Veljko.

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Tri godine mira i sreće (foto)

Sa suprugom Vericom već duže vreme živi na Avali gde su pronašli svoju oazu.

- Generalno ja sam oduvek i živeo na taj način. I pre nego što sam došao u Beograd, trudio sam se da svaki slobodan trenutak provodim u prirodi. Želeo sam uvek da imam nešto sa strane, nešto blizu grada. Posao u gradu, a život sa strane, to je fazon koji mi odgovara - objašnjava Veljko, a piše "Blic žena".

Njegovu ljubavnu priču sa Vericom javnost pomno prati. Najčešće se pisalo o 35 godina razlike koje ih deli. On je neretko umeo da zauzme pravi stav, i rečima i ponašanjem, da na neki način odbrani svoju suprugu, a rečenica: "Neću da komentarišem" nije njegov manir.

- Naravno, postoje stvari koje su da tako kažem ženske, i o kojima bi samo ona trebalo da priča. Ali je okej da mušakarc u javnosti stane iza žene. A u životu svaki pravi muškarac bi stao iza svoje žene. Ja bih za Veru "glavu otkinuo, ubio", ma šta god. Prirodno je da je muškarac jači iako danas živimo u svetu u kome su ponekad i žene jače - dodao je Veljko.

Verica Rakočević: Razvešćemo se ako Veljko poželi dete

Poznati par se bliži četvrtoj godišnjici braka, a pre tri dana je u Beogradu bio na otvaranju restorana Veričine ćerke, Elene Karaman Karić.

- Super je. Nisam bio dok se sve pravilo, Verica je bila. Čuo sam da je ovo bilo potpuno ruinirano, da je prostor bio takav kao da ga uopšte i nije bilo. A po ovome što vidim, sjajno je. Elena je zadržala tu neku rustičnu priču, zadržala je duh koji je zgrada već imala. Nije svojim radom narušila ništa, a opet je unela nešto svoje. Njen rad je već prepoznatljiv - prokomentarisao je on.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević

Najnovije vesti