Ljubavi poznatih koje su se rodile na poslu

Ljubavi poznatih koje su se rodile na poslu

Autor: | 09/03/2017

0

 

Nije redak slučaj da se među kolegama rodi ljubav. Poslovna putovanja, prekovremeni rad i druge obaveze mogu približiti dvoje ljudi. Na ovu vrstu ljubavi nisu imune ni poznate ličnosti. Kako u svetskom džet setu, tako i kod nas, ima puno parova koje je spojio posao.

Jovana i Željko Joksimović

Jovana i Željko Joksimović zbližili su se tokom priprema za Evrosong 2008. godine koji je održan u Beogradu. Oboje su bili voditelji ove prestižne manifestacije, a višemesečne pripreme i blizina učinili su svoje. Svoju vezu obelodanili su nakon Evrosonga, usledio je brak i sin Kosta.

Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić

Prvi put su se sreli 1981. godine na takmičenju pevača narodne muzike, ali su počeli da se zabavljaju pet godina kasnije. Njihov brak i danas važi za jedan od najstabilnijih na estradi.

- Da bi bračni partneri, koji su uz to još i iz iste branše, mogli da funkcionišu, mora da postoji visok prag tolerancije. Aca i ja se o svemu dogovaramo i ravnopravni smo u svemu. Trudimo se da za svaki problem nađemo rešenje. Udala sam se iz velike ljubavi koja traje i danas - rekla je jednom prilikom Bilja Jevtić.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Posao je spojio i Anu Nikolić i Stefana Đurića Rastu, koji su se tajno venčali prošlog leta. Pevačica je jednom prilikom istakla da je njen muž zreliji iako je od nje mlađi 11 godina.

- Uz svu tu njegovu spoljašnost, ležernost, on je u stvari jako emotivan i posvećen porodici. Često zaboravljam koliko on ima godina, tako sam se i udala zaboravljajući - rekla je Ana Nikolić u jednoj TV emisiji.

Nikolija Jovanović i Relja Popović

Foto: Žarko Radovančev

Pre nekoliko godina Nikolija Jovanović započela je saradnju sa kolegom Reljom Popovićem oko jedne pesme. Planula je ljubav koja traje i danas. A nije im bilo lako. Stalno pod lupom javnosti, uz to je Nikolija samo nekoliko meseci nakon otpočinjanja romanse ostala trudna, ali je bebu izgubila. Usledio je težak period koji su zajednički pregurali. Danas, njih dvoje su srećni i zajednički gaje ćerkicu Reu.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Ljubav među kolegama prilično je zastupljena i kod glumaca. Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova" Zdravka Šotre. On je tada bio oženjen, ali se ubrzo razveo i uplovio u romansu sa Bobom.

Nih dvoje su dugo krili da su zajedno, a venčali su se tokom zajedničkog rada na seriji "Ranjeni orao". Kruna njihove ljubavi su sedmogodišnje bliznakinje Vera i Mila.

- I u našem braku ima uspona i padova, ali svaki problem rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi ide mnogo lakše - rekla je jednom prilikom Sloboda.

Milena Dravić i Dragan Nikolić

Upoznali su se na snimanju filma "Horoskop" 1968. godine, venčali se tri godine kasnije i ostali su zajedno sve do njegove smrti prošlog marta. Milena se još uvek nije oporavila od smrti supruga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva