Marko Rokvić priželjkuje da dobije ćerku: Proširenje porodice sačekaće do naredne godine

Marko Rokvić priželjkuje da dobije ćerku: Proširenje porodice sačekaće do naredne godine

Autor: | 22/03/2017

0

Pevač Marko Rokvić i njegova supruga Sara Oster-Rokvić jedva su čekali prve sunčane dane kako bi sa jednogodišnjim sinom Despotom što više vremena provodili pored reke. Skladni bračni par već je stekao rutinu da svakog jutra sa svojim dečakom odlazi na Savski kej, gde uživaju u opuštajućem pogledu na vodu. Društvo im često prave i Markov brat Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović, koji na istoj ruti šetaju sedmomesečnu kćerku Leonu.

Rimejk fotografije: Rokvići nasmejali fanove na Instagramu (foto)

- Jedva smo čekali da se prolepša kako bismo što više vremena provodili pored reke, što Despotu jako prija. Često sretnemo Nikolu i Bojanu, a imamo i mnogo prijatelja koji žive u blizini, koji takođe imaju decu sličnog uzrasta. Kada je Sara bila u drugom stanju, bilo je još sedam trudnica u našem kraju, tako da naš sin već sada ima dosta prijatelja iz susedstva. Naravno, kada poželimo malu promenu, znamo da odemo i do Kalemegdana, gde nam takođe jako prija da budemo sa sinom - počinje priču Marko. Njegova supruga se nadovezuje:

- Nedavno smo se i preselili u novi stan koji gotovo da izlazi na reku. Tako svakodnevno uživamo u sjajnom pogledu, čak i kada smo kod kuće. S tom namerom smo i birali nekretninu i vrlo smo zadovoljni sadašnjim životnim prostorom. Inače, pošto je Marko iz blokova, a ja sam odrasla u blizini Fontane, mislim da ćemo zauvek živeti na Novom Beogradu jer oboje mnogo volimo taj deo grada. Moj suprug je naročito vezan za kej i kraj u kome je odrastao, a uz njega i ja sam zavolela tu lokaciju.

Poznati supružnici imaju u planu da uskoro sinu podare društvo, a oboje žele da dobiju devojčicu koja bi bila mezimica cele porodice.

- Despot sigurno neće ostati jedinac, a Sara i ja smo čak razmišljali o tome da je možda već ove godine pravo vreme za drugu bebu. U međuvremenu su nam se desili veliki poslovni uspesi, tako da će proširenje porodice verovatno sačekati do naredne godine. Ipak, sigurno je da će naš sin dobiti društvo - iskren je najmlađi sin Marinka Rokvića.

- Ja sam pre godinu dana pokrenula blog Momsters na Instagramu i baš nedavno smo organizovali proslavu prvog rođendana. Iako je sve krenulo kao neobavezan hobi, čitav projekat prerastao je u nešto mnogo više. Veliko interesovanje majki podstaklo me je da uvedem mnoge novine, pa smo tako uveli opciju da svakog četvrtka uveče imamo uživo Instagram uključenje lekara iz različitih oblasti medicine, kojima mame mogu da postavljaju pitanja, a planiramo i organizaciju različitih seminara. Naredni je zakazan već u martu u Mikser hausu. Sve to zahteva vreme, tako da ne znam kako bih sa drugom bebom mogla da se organizujem, a da nešto ne trpi - priča Sara.

- S druge strane, i ja imam dosta nastupa, a uskoro izlazi i moj dugonajavljivani duet sa grupom THC. Pesma je već gotova, a narednih dana ćemo zakazati i snimanje spota - završava Marko.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Boško Karanović
Tagovi: Marko Rokvić