Selidba u Ameriku: Ana Ivanović ima poseban način za eliminaciju stresa

Selidba u Ameriku: Ana Ivanović ima poseban način za eliminaciju stresa

Autor: | 22/03/2017

0

Fudbaler Bastijan Švajnštajger napustio je Mančester junajted i uskoro će potpisati ugovor sa klubom Čikago Fajer, a on i njegova supruga, bivša teniserka Ana Ivanović već su počeli da razmišljaju o preseljenju.

Ana je već angažovala feng šui majstore koji će joj pomoći u uređenju doma.

Ana Ivanović i Bastijan hteli da “ukradu” psa u Mančesteru!

- Ana je oduvek važila za osobu koja brine o unutrašnjem miru. Smatra da balans dolazi od toga kako živimo, te joj je jako bitno da vodi zdrav život. Ishrana, treninzi, joga, ali i sredina u kojoj živi su na njenoj listi prioriteta. Zato je sa Švajnijem pričala o tome da angažuju majstora za uređenje doma i on se odmah složio sa tim. Već su počeli pripreme oko preseljenja iz Engleske u SAD i uskoro će preći u novi stan - kaže neimenovani izvor, a piše blic.rs.

Par smatra da će nova sredina pozitivno uticati na veliku promenu koja im se dogodila otkako je Švajni napustio Mančester, ali i da će okrenuti drugi životni list.

- U novom okruženju trudiće se da eliminišu stres. Gomilanje stvari i nered štetno utiču na osnovne životne funkcije u nekom prostoru. Filozofija stanovanja feng šui preporučuje da s prvim lepim danima raskrčite određene zone u stanu i da nastavite da ih održavate - objašnjava njihove razloge izvor.

Ova filozofija stanovanja pomogla je mnogim poznatim ličnostima da u životu raskrste sa negativnom energijom. Sortiranje stvari tako da sve ima svoje mesto, popravke pokvarenog, bacanje nepotrebnog, neupotrebljivog i svega što nije u funkciji jeste osnova feng šuija.

Ana i Bastijan: Ljubav je kada se i oblačite isto

Iako se nedavno pisalo da je Ana u blagoslovenom stanju, teniserka je to demantovala. Bračni par Švajnštajger svakako planira proširenje porodice, i ako sve bude teklo po planu, možda to ostvare u Americi.

- Ana i Švajni bi konačno trebalo da se skrase na jednom mestu i nije nemoguće da u Čikagu odgajaju svoju decu - objašnjava izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Guliver/Getty Images