Stalna putovanja i mnogo obaveza su dobri za vezu: Stjepan Hauser ne želi da dosadi Jeleni Rozgi

Stalna putovanja i mnogo obaveza su dobri za vezu: Stjepan Hauser ne želi da dosadi Jeleni Rozgi

Autor: | 31/03/2017

0

Čelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić, u poznatiji kao "2CELLOS", promovisali su novi album "Score" na kojem su sa čuvenim Londonskim simfonijskim orkestrom u pozadini odsvirali sopstveni izbor najpopularnijih melodija ikada napisanih za filmove i televiziju.

Stjepan kaže da i da je njegova devojka Jelena Rozga preslušala album i da nije imala velike zamerke, i da je rekla da joj se sve kompozicije podjednako dopadaju.

Jelena Rozga će ga još više voleti: Stjepan Hauser je postao gladijator (video)

On je priznao i da s obzirom na putovanja i tempo kojim održava koncerte, baš i nema vremena za devojku i porodicu, ali se ne buni previše zbog toga.

- Luka i ja smo u ovom tempu već šest godina, ali ja sam lud, meni nikad dosta - kaže Stjepan, a prenosi "Slobodna Dalmacija".

Na pitanje smatra da li sebe smatra porodičnim čovekom, on kaže:

Ne, toliko ne. Svestan sam da je moja misija da idem po svetu i da širim ljubav prema muzici. Jednostavno, nikad se ne treba skrasiti nego uvek treba tražiti nešto novo.

Jelena Rozga: I kad nije pored mene Stjepan je tu, u mom srcu

On dodaje i da Jelena za njegov tempo života ima razumevanja jer i njen život otprilike tako izgleda.

- Ovako joj neću dosaditi. Ako budem stalno kod kuće, postaću joj dosadan. Ovako je taman, dozirano je najbolje. I ona je sva u poslu, mnogo putuje i razume kako je to kad si strastven u vezi sa poslom.

Stjepan je priznao i da nema nameru da se smiri, a ideja porodice i dece još mu nije toliko bliska.

Ne, ja neću nikad. Dok ne umrem. A nešto mislim, i kad umrem, neću se smiriti. Nisam ja još spreman za decu. Polako. I sam sam još veliko dete. Tek mi je 30. Još jedno 40 godina i onda... Ja ću kao Mik Džeger. On je sad napravio dete. Imam vremena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još