Nije patetična: Evo zbog čega najviše tuguje Katarina Živković

Nije patetična: Evo zbog čega najviše tuguje Katarina Živković

Autor: | 01/04/2017

0

Česti noćni izlasci i čaša u njenoj ruci u jednom trenutku postali su česta slika, pa su počele da se pojavljuju vesti da je Katarina Živković osoba koja voli buran noćni provod. Ovakve priče, međutim, tvrdi ona, nisu je poremetile, niti se na njih mnogo obazire, jer je za sve, kako kaže, odgovorna ona sama.

- Ne konzumiram alkohol, eventualno kada izađem volim da nazdravim, mada u poslednje vereme i ne izlazim. 

Na pitanje da li ju je nerviralo što su je paparaci često fotografisali sa nekim alkoholnim pićem u rukama, Katarina je iskreno odgovorila:

Kaća Živković: Više nijednog dečka neću predstaviti medijma

- Nema šta da me nervira jer sam ja ta koja izlazi i ne mogu da me uslikaju sa nečim što inače ne radim, što ne držim u ruci. U svakom slučaju ja sam odgovorna za to što se pisalo što se tiče izlazaka i noćnih provoda, ali smatram da svako od nas mora da prođe kroz takav neki period i da je sve to sasvim normalno. Međutim, sada nemam vremena za izlaske i za takvo opuštanje, a i ne izlazi mi se - rekla je ona, a prenosi pulsonline.rs.

Iako zbog njenog atraktivnog izgleda mnogi misle da je spopadaju muškarci sa svih strana, Katarina tvrdi suprotno. Ne dešava joj se često, kako kaže, da joj prilaze muškarci.

- Iskrena da budem, kad izađem, uglavnom sam s društvom, pa mi nešto i ne prilaze. Uglavnom dođu do mene da se slikamo, ali to nikako nije muvanje. Prosto, prilaze mi kao fanovi, ali muškarci, u tom nekom ljubavnom smislu, ne dolaze do mene - kaže ona.

Nakon što je njena veza sa manekenom Banetom Jankovićem pažljivo propraćena u medijima pevačica se opekla, pa sad pokušava da sakrije momke.

- Mogu samo da kažem da je u mom ljubavnom životu sve kako treba. Ali naučila sam da se to tiče samo mene. Tako da ne želim ništa da pričam, mogu samo da kažem da mi je super - tajanstvena je ona.

Katarina ne želi da otkrije ništa više, ali kaže da je veoma emotivna osoba i da non-stop plače.

Katarina Živković: Žene s juga su vatrene i temperamentne

- Plačem za sve i svašta. Skoro sam plakala zbog serije, ubeđena sam da je komšiluk pomislio da mi je neko umro. Toliko nisam mogla da se smirim - priča Katrina.

Ona dodaje da je za nju specifično da čudno pati.

- Možda zvuči luckasto, ali tako je. Nisam patetična i ne volim mnogo da tugujem. Ta moja patnja traje par dana, pa me posle prođe. Uglavnom, patim samo kad je nešto do mene, kad sam ja nešto pogrešila, pa ne mogu da ispravim. Ako nije do mene, bude mi krivo, ali sam svesna da nije do mene pa brzo prebrodim. A to što sam rekla čudno, znači da sam tada jako kreativna i da stvaram, imam nekih divnih ideja, kojih kada mi je sve dobro u životu, nemam - objašnjava ona.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!

Pročitajte još