Vlasta Velisavljević je i dalje šarmer: Devojke vole da se druže sa mnom i ja sa njima

Vlasta Velisavljević je i dalje šarmer: Devojke vole da se druže sa mnom i ja sa njima

Autor: | 05/04/2017

0

Legendarnog glumca Vlastu Velisavljevića, koji uskoro ulazi u desetu deceniju života, sreli su na dodeli nagrada u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, kada je sa osmehom na licu otkrio nekoliko zanimljivih stvari.

Glumac kaže da svaka nagrada u njegovom životu zauzima posebno mesto i značaj, a kada su ga pitali na koji način proslavlja uspeh sa svojom suprugom Nadom, sa kojom je u braku nekoliko decenija, rekao je kroz smeh:

- Supruga prvo pita da li je nagrada novčana, a kada kažem da nema novca, ona odgovori: "Pa dobro, dobro je i to", tako da se raduje i ona - iskren je Vlasta i priznaje da se nikada ne svađa sa suprugom, da nema razloga za to, kao i da ne vredi ljutiti se i nervirati u životu zbog bezazlenih svakodnevnih situacija, na primer u saobraćaju.

- Pretekne nas neki auto, iseče nas, što kažu, a ja kažem: "Evo, dileja". Posle se ispravim i pomislim - gde li žuri taj čovek, možda žuri da nekome pomogne, možda je to baš moj hirurg koji ima hitnu intervenciju. Možda ga žena vara, pa juri da je uhvati na delu - u svom maniru Vlasta pravda nesavesne vozače.

Budući da je poznat po tome da voli da se šali, pa su ga žene uvek volele, pitali smo ga da li mu se danas udvaraju.

- Imam devojke, naravno. One me tako pozdravljaju: "Ja sam Vaša devojka...", pa onda kaže svoje ime i prezime, ili: "Jedna od mnogih vaših devojaka...", i opet se predstavi i tako... Ne znam kako vi to zovete, nisu to devojke u vulgarnom smislu, nego vole da se druže sa mnom i ja sa njima - objašnjava glumacza Blic.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti