Seka Aleksić zna koga ima kraj sebe: Veljko je lep i zgodan muškarac, žene uzdišu za njim, a ja sam ponosna

Seka Aleksić zna koga ima kraj sebe: Veljko je lep i zgodan muškarac, žene uzdišu za njim, a ja sam ponosna

Autor: | 06/04/2017

0

Seka Aleksić najavila je veliki povratak na muzičku scenu pesmom „Evo”, zbog koje je za samo tri dana postala najslušanija pevačica na „jutjubu”. Aleksićeva ne krije da je presrećna zbog uspeha pesme, te da su joj jedini parametri uspeha puni klubovi u kojima će nastupati, kao i komentari kolega i novinara.

Veliku podršku u svemu ima od supruga Veljka Piljikića, koji je takođe zadovoljan kako zvuče pesme sa njenog novog albuma, koji izlazi krajem aprila. Pevačica je ponosna na svog muža, a da je zaista tako, govori i činjenica da često sa svojim pratiocima na Instagramu podeli fotografije na kojima je obnažen.

- Nisam znala da žene padaju u nesvest kad objavim njegovu sliku. Zaista, a gde padaju? - nasmejala se pevačica kada su joj otkrili da mnoge dame uzdišu za njenim suprugom.

- On je lep i zgodan muškarac, a ja sam ponosna. Posebno kada pene i balave. Pretpostavljam da postoje i muškarci kojima sam ja simpatična i zanimljiva, ali što da ne, to je normalno. Ja Veljkove fotografije namenski postavljam - kaže Seka za „Alo!”.

Seka Aleksić: Tužno je što ljudi ne znaju zašto sina zovem Serafim!

Pevačicu su sreli u jednoj radnji dečje opreme, gde je birala uskršnji poklon za svog sina Jakova. Kada su je pitali kako je uspela da se odvoji od njega, rekla je:

- Teško mi je kada negde moram da odem zbog obaveza, a njega da ostavim kod kuće. Iako imam pomoć kod kuće, ja sam nekako od samog početka želela da sve to silno sama radim, ali veoma je teško - priznaje pevačica i dodaje:

- Svaka čast svim majkama, zaista im treba dati orden. Posebno onima koje nemaju pomoć ili imaju dvoje i troje dece.

Moji dečaci gledaju mamin spot u emisiji #premijera #rtvpink

Објава коју дели ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀SEKA ALEKSIĆ ⠀⠀⠀⠀⠀ (@seka_aleksic) дана 2. Апр 2017. у 7:11 PDT

Uskoro se bliži Uskrs, najradosniji hrišćanski praznik, a pevačica je poznata kao veliki vernik. Ove godine taj dan u njenom domu ima posebno značenje.

- Ovo je prvi Uskrs mog sina Jakova i želim da sve bude kako treba. Uveliko sam već počela da dekorišem i kupujem razne ukrase. Dominiraće bebiplava boja, a tako će i jaja biti ofarbana. Naravno, imaćemo i ona crvena, kao čuvarkuće - kaže Seka za „Alo!”.

Osudili je što trenira posle porođaja: Evo šta je Seka Aleksić poručila svim novopečenim mamama

Pevačicu već od kraja aprila očekuju nastupi, kojima se posebno raduje.

- Dvadeset drugog aprila krećem sa nastupima, a dan kasnije mi je rođendan. Da li ćete mi kupiti neki poklon? - našalila se Aleksićeva.

Kada je dobila potvrdan odgovor, nastavila je:

- Kreće ludilo sa novim CD-om i verujem da će ovo definitivno biti moja godina - rekla je Seka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: seka aleksić

Pročitajte još

Najnovije vesti