Porodila se Kristina Bekvalac: Bože, hvala ti!

Porodila se Kristina Bekvalac: Bože, hvala ti!

Autor: | 25/04/2017

0

Poznata stilistkinja Kristina Bekvalac, donela je na svet zdravog dečaka koji je dobio neobično ime -Noa.

Radosne vesti je prva objavila, ponosna tetka Nataša Bekvalac koja je sestrića predstavila svojim obožavaocima.

- Ne postoji srećnija žena od mene na svetu! Ćao, društvo, jedino muško liči na tetku - napisla je pop zvezda na Instagramu.

Kristina Bekvalac: Naš tata uveliko kuje planove za unukovu fudbalsku karijeru

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 24, 2017 at 11:41am PDT

I srećna mama se ubrzo nakon porođaja oglasila na svom Instagram profilu

- Hvala svima na najlepsim željama,volim vas! Noa je velika i zdrava beba zahvaljujući najboljoj i najlepšoj doktorki na celom svetu i celom osoblju GAK Narodni front...Bože,hvala ti! - napisala je Kristina uz objavljenu fotografiju.

Kako je neposredno pred porođaj Kristina rekla za naš magazin, prvom dečaku u porodici najviše obradovao deda, koji uveliko kuje planove za unukovu fudbalsku karijeru.

- Budući da su Draganine ćerke odrasle i ozbiljne devojke, a Hana i Petra već velike devojčice, mislim da će jedan dečak doneti neopisivu radost našim životima. Velika želja bila mi je da rodim sina. Svi smo veoma srećni, a posebno se ističe deda Buca, naš tata, koji uveliko kuje planove za unukovu fudbalsku karijeru.

Ona je objasnila zašto je sinu odlučila da da ovo neuobičajeno ime.

- Petri je ime dao Ivo, što sam s oduševljenjem prihvatila, tako da je dogovor bio da drugom detetu dam ja. Noa je biblijsko ime, ali to nije bilo presudno. Kao devojčica, gledala sam jedan ljubavni film koji je na mene ostavio poseban utisak. Dame sigurno znaju za “Beležnicu”, a glavni lik zove se upravo Noa. Kao svaka devojka, maštala sam da jednog dana doživim takvu ljubav, čistu i večnu. Možda Ivova i moja neće biti veća od Noine i Eline, ali neka bar po nečemu podseća na njihovu.

Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram

Pročitajte još