Elena Karaman-Karić: Humanitarna večera u čast planete Zemlje

Elena Karaman-Karić: Humanitarna večera u čast planete Zemlje

Autor: | 25/04/2017

0

Na „Svetski dan planete Zemlje“, u novootvorenom konceptu „Lorca Design House“, Elena Karaman-Karić upriličila je donatorsko veče, a povod okupljanja bio je prikupljanje sredstava za čišćenje zapuštenih beogradskih parkova. Veliki broj „zaštitnika Zemlje“ okupio se u restoranu „Mandala“, poznatom po vegansko-vegetarijanskim jelima pripremljenim od organskih namirnica, proizvedenih u harmoniji sa prirodom.

Inicijator ove akcije, osnivač udruženja „Drvo života“ i vlasnik koncepta „Lorca Design House“, Elena Karaman-Karić istakla je važnost osvešćivanja i podsticanja javnosti da se pokrene i zajednički pomogne stvaranje lepše i zdravije okoline:

- „Drvo života“ osnovano je pre pet godina s ciljem da podigne svest javnosti o važnosti očuvanja životne sredine, zdrave ishrane, organske agrikulture ne samo zarad benefita čoveka, već i celokupnog ekosistema. Podsticanjem duhovnosti i holističkog principa života, kao i našim receptima zdravih obroka promenili smo i upotpunili živote mnogih.

- Značajno mesto u našoj misiji zauzima borba protiv genetski modifikovanih organizama i sprečavanje promene zakona koji je nepovoljan po iste u Srbiji. Malim, gotovo bezimenim činovima ljubavi i dobrote pravimo velike kolektivne promene. Danas s ponosom možemo da kažemo da smo našu misiju osnivanja ispunili pokrenuvši talase promena i nastavićemo u tom duhu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo

Pročitajte još