Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju: 30.000 dolara mesečno za pogled na jezero Mičigen

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju: 30.000 dolara mesečno za pogled na jezero Mičigen

Autor: | 04/05/2017

0

Bračni par živi na 58. spratu hotela “Valdorf Astorija“, u penthausu od 230 kvadrata, a Anin jedini uslov bio je da stan ima terasu. I ima - dve, sa prelepim pogledom na jezero Mičigen.

I zaista, ovaj stan ima predivan balkon sa koga pogled puca na sve četiri strane sveta i, naravno, na jezero Mičigen.

Važi za penthaus sa najlepšim pogledom na grad i jezero. Inače, ova teniserkina želja se u Americi smatra velikim luksuzom i malo koji apartman ima balkon.

Kako prenose nemački mediji, cena iznajmljivanja ovakvih i sličnih apartmana je oko 30.000 evra mesečno, a ako bi par želeo da ga kupi, morao bi da izdvoji i do nekoliko miliona evra.

 

Zapravo, na istom spratu nalazi se još jedan isti penthaus i ta dva se zajedno nude za 11,6 miliona evra, ali bi u tom slučaju Ana i Bastijan Švajnštajger imali još jedan balkon koji gleda na grad, koji noću izgleda kao svetlucavo more.

Stan je opremljen najnovijom i najskupljom tehnikom, ima ugradnu kuhinju i tri kamina, dnevnu sobu, porodičnu sobu, trpezariju. Hotelska usluga, od čišćenja do rum servisa, im je na raspolaganju 24 sata dnevno. Stan ima glavno kupatilo uređeno po najmodernijim standardima, sa dva lavaboa, dve tuš-kabine, a u stanu postoje još četiri kupatila. Stanu pripada i garaža za dva automobila.

 

Zgrada se nalazi u istorijskoj četvrti Čikaga Gold kost. Deo zgrade je hotel, a viši spratovi rezervisani su za rezidencije. Samo održavanje zgrade Anu i Švajnija mesečno košta oko 5.500 evra, u šta ulazi cena vode, gasa, parkinga i osiguranja, kao i plaćanje vratara, teretane, bazena, a sa tih 5.500 dolara Ana plaća i čoveka koji čisti sneg! Naravno, celo zdanje je ”pet frendli”, pa Ana može da živi sa kućnim ljubimcima i šeta sa njima po celoj zgradi. Anin stan je, inače, četvrti najskuplji stan u Čikagu. Zgrada je veoma blizu ugledne osnovne škole, a u blizini “Valdorf Astorije“ ima mnogo luksuznih prodavnica i restorana. Svega nekoliko minuta hoda Anu i Švajnija deli od Oak strit biča, gradske plaže na kojoj, kako pišu nemački mediji, Ana obožava da džogira.

 

Ana i Bastijan stan su uredili po svom ukusu i iako se iznajmljuje s nameštajem, oni su odlučili da unesu svoj nameštaj iz Engleske. Bastijan ima i omiljeni lanac prodavnica nameštaja, pa će neke prostorije, naravno, urediti i s potpuno novim nameštajem, a njegov omiljeni stil, kako otkrivaju nemački mediji, jeste ležerna elegancija.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash