Saša Kovačević: Naše devojke su najlepše na svetu, ali prema Aleksandri Ambrosio gajim specijalne simpatije

Saša Kovačević: Naše devojke su najlepše na svetu, ali prema Aleksandri Ambrosio gajim specijalne simpatije

Autor: | 06/05/2017

0


Popularni pevač Saša Kovačević je miljenik lepšeg pola zbog  svojih emotivnih pesama ali i atraktivnog izgleda, a kako je nedavno raskinuo dugogodišnju emotivnu vezu mnoge zanima kakva devojka bi osvojila njegovo srce.

-Za naše devojke smatram da su najlepše devojke na svetu, samo što prema Aleksandri Ambrosio gajim specijalne simpatije, rekao je Kovačević u emisiji "Exkluziv TV Prva".

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/pocetak-godine-i-definitivan-kraj-ljubavi-sasa-kovacevic-ponovo-singl-jovana-se-iselila-iz-stana/

Popularni pevač je četiri godine bio u vezi sa Jovanom Jocić, sa kojom je, kako kaže, ostao u veoma dobrim odnosima, a kako je, svojevremeno, rekao za naš magazin iz dosadašnjih veza je naučio šta mu prija kod devojaka.

- Nisam dokučio šta žene žele, jer vašu žensku psihologiju ne može da dokuči ni muškarac koji je imao trideset tri veze. Isto tako što ni vi ne možete da dokučite nas muškarce do kraja, jer muški i ženski mozak ne funkcionišu na isti način i sve to ima svoje prednosti i mane. Ono što sam iz tih veza naučio je šta meni prija kod devojaka, a šta ne, a najvažnija lekcija koju sam naučio je da medijski ne treba da eksponiram svoje veze -rekao je pevač.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M