Željko Joksimović: Radujemo se i neizmerno smo srećni što stižu blizanci

Željko Joksimović: Radujemo se i neizmerno smo srećni što stižu blizanci

Autor: | 07/05/2017

0

Iako nije želeo da otkriva previše detalja s obzirom na to da je poznat i po tome što ne voli da priča o svom privatnom životu, ali i da je žurio na nastup kojim je otvorio jedan beogradski splav te večeri, popularni pevač i kompozitor, Željko Joksimović ipak nije mogao da sakrije koliko je ponosan na činjenicu da će još jednom postati otac, i to dvoje dece.

- Kako to mislite čestitate mi prinovu? To je jednina? Nije jedno dete, nego su deca. Naravno, radujemo se i neizmerno smo srećni - rekao nam je kroz osmeh Željko Joksimović i time po prvi put potvrdio vest da njegova supruga i poznata voditeljka Jovana nosi blizance.

Blizanci donose velike promene: Sele se Jovana i Željko Joksimović

Foto Nebojša Babić

Kako je Jovana već u petom mesecu trudnoće, niko i nije očekivao da će se i ona pojaviti na ovom Željkovom nastupu, posebno jer je već bila prošla ponoć, a čak su i za njega, kako kaže, ovo prilično sitni sati.

- Kako da vam kažem, i za mene je ovo kasno. Ja u ovo vreme već spavam. Ali razbudiću se. Uzeću kiselu vodu sa puno leda - bio je raspoložen za šalu Željko i dodao:

- Kasno mi je zaista. Ja inače već duže vreme ne nastupam ovako kasno. Leti da, ali ovako u prolećnom periodu, u ovo vreme ja već spavam, tako da, eto, nemojte mi zameriti što možda malo i izgledam pospano - objasnio je Željko.

Jovana Joksimović blista u trudnoći, ponovo je pred kamerama (video)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Pročitajte još