Dragan Stojković izbliza: Život legendarnog fubalera kroz oko filmske kamere

Dragan Stojković izbliza: Život legendarnog fubalera kroz oko filmske kamere

Autor: | 12/05/2017

0


Rad na dokumentarcu o jednoj od najvećih fudbalskih legendi, Draganu Stojkoviću Piksiju započet je prošle godine u režiji Miloša Pušića, a film će obuhvatiti životni i profesionalni put ove sportske zvezde.

Ekipa predvođena glumcem Branislavom Trifunovićem, čija producentska kuća "Hit end ran" stoji iza projekta radno nazvanog "Piksi", od tada vredno radi na ovom ostvarenju. Do sada su obišli desetak zemalja, u kojima su razgovarali sa brojnim ličnostima iz sveta sporta, a u naredna dva meseca planirano je snimanje u Japanu i Kini, pišu Novosti.

Nakon što su postigli dogovor o filmu, slavni fudbaler je izjavio da je njegova karijera takva kakva jeste, ali da nema ništa protiv da se ona sagleda iz drugog ugla.

- Na taj način prenećemo publici poruku o posvećenosti i zalaganju, koji su neizostavan deo svakog uspeha - rekao je Stojković.

U projektu o Piksiju će govoriti neka od najvažnijih imena u svetu fudbala, među kojima su: Ivica Osim, Mišel Platini, Arsen Venger, Žan-Pjer Papen, Dejan Stanković, Refik Šabanadžović, Bernar Tapi... Premijera filma planirana je za iduću godinu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/AtaImages, Bosko Karanovic

Pročitajte još

Najnovije vesti