Milica Pavlović za Hello!: Želim jakog muškarca koji će razumeti sve što ja jesam

Milica Pavlović za Hello!: Želim jakog muškarca koji će razumeti sve što ja jesam

Autor: | 15/05/2017

0

Provokacija je, kao i lepota, u oku posmatrača, kaže jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, koja vešto balansira između ove dve stvari. Otkako je zapalila ovdašnju scenu, najčešće pitanje koje Milici Pavlović postavljaju i novinari i obožavaoci je da li ima dečka. Na njega se, logično, nadovezuje i drugo - zašto ga još nije pronašla? I tako godinama. Posle brojnih obaveza, koje je imala u poslednje vreme, a koje su varirale od promocije novih pesama do žestokih nastupa i putovanja, lepa Milica trenutno najviše želi da se dobro naspava. U svom krevetu, sama ili pored muškarca koji bi prihvatio sve njene vrline i mane. A dok ne pronađe famoznog gospodina Zverku, nastaviće da uživa u sebi, što poručuje i ostalim ženama.

Da li se danas popularnost zaista meri pregledima na „Jutjubu“?

- Pre petnaest, dvadeset godina moje kolege imale su priliku da svoju popularnost procene na osnovu prodatih tiraža, ali je sa 21. vekom i potpunom digitalizacijom to znatno promenjeno. Nestali su tiraži, ali smo dobili platformu na kojoj svako od nas zna kako se kotira. Svakako da je „Jutjube“ način da se proceni interesovanje publike za nečiji rad, ali nije presudan i jedino bitan. Osim pregleda, veoma je važna i posećenost nastupa, gde publiku ne možete da prevarite. Pesme mogu da se otpevaju u studiju i da zvuče baš onako kako ste zamislili, spotovi mogu da budu vrhunske produkcije, ali sve to i milionski pregledi ne vrede apsolutno ništa ako publika na nastupima ne prepoznaje vašu energiju.

Kako se vi kotirate na „Jutjubu“?

- Album „Boginja“ je za samo pet meseci zabeležio više od sto miliona pregleda. Veoma sam zadovoljna, ali svakako da me srećnijom čini to što na svakom nastupu publika uglas peva sve pesme.

Hoćete li zaista da pevate na venčanju Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin, kako pišu novine?

- Iskoristiću ovu priliku da Milošu i Jelisaveti čestitam na odluci da se venčaju i poželim im da njihov brak bude divan i da uživaju u svemu što im je život pripremio.

Da li za sve ovo vreme koliko ste na sceni nikada niste imali dečka ili kada ste u vezi, to krijete od javnosti?

- Nisam osoba koja ume da slaže ili da nešto sakrije, ali sam odavno donela odluku da o privatnom životu ne pričam preterano za medije. Ipak, budite sigurni da neću kriti svog izabranika kada ga budem pronašla. Ljubav je najdivnija stvar u životu i sigurno da neću biti pod pritiskom da ga sakrijem od svih.

Ostatak zanimljivog intervjua pronađite u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji do 21.maja

Komentari (0)

Loading
M G