Premijera i rođendanski poklon Zdravka Čolića za sve vas - novi singl i spot "Mala"

Premijera i rođendanski poklon Zdravka Čolića za sve vas - novi singl i spot "Mala"

Autor: | 30/05/2017

0

Tačno u podne ovog 30. maja, Zdravko Čolić je premijerno objavio novu pesmu i spot "Mala",  a mi vam ekskluzivno predstavljamo ovaj hit koji ćete zavoleti na prvo slušanje!

Tekst i muziku pesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga , aranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić poverio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i letnje pesme dočara kroz jednu romanticnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno sa ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za same stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati. Od Kotorske opštine do Bara, preko Skadarskog jezera, na 6 razlicitih lokacija snimljeni su čari i lepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

- Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pesma sa novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio sa mojim dugogodišnjim saradnicima, tekst i muziku pisao je Bajaga a Nikša Bratos je uradio aranzman - rekao je Čolić.

- Glumici Jeleni Gavrilović poverena je glavna uloga "Male", kako sama pesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u jednu laganu romantičnu priču koju deli sa modelom Bojanom Karasom. U večitoj igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive,  koja vešto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom – otkrio nam je reditelj Keki.

Pogledajte Zdravkov rođendanski hit i uživajte!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Kerekeš Keky
Tagovi: zdravko čolić