Suzana Mančić:  Pravi muškarac treba pre svega da bude dobar čovek

Suzana Mančić: Pravi muškarac treba pre svega da bude dobar čovek

Autor: | 01/06/2017

0


Voditeljka, pevačica, književnica i najpoznatija loto devojka, Suzana Mančić, otkrila je kako po njenom mišljenu izgleda u ponaša se pravi muškarac.

-Pravi muškarac treba pre svega da bude dobar čovek. Kada počnem da nabrajam pitaćete se da li takav uopšte postoji. Mora da bude duhovit, kavaljer, da ima želju da udovolji svojoj partnerki, da bude obrazovan, negovan i situiran, izjavila je voditeljka.

Voditeljka je već duže vreme u stabilnoj vezi sa Simeonom, pa je otkrila kako ljubav na daljinu fukcioniše.

Neostvareni san jačeg pola: Suzana Mančić priznala da joj i dalje prilaze mlađi muškarci

-Mi smo vrlo često zajedno. Iako oboje mnogo radimo, vikendom kada sam slobodna, recimo, odem u Atinu ili on dođe u Beograd. Nekada i otputujemo negde. Verovatno da smo u nekoj ranoj mladosti to ne bi uspelo, ali u ovim godinama vrlo smo svesni da nam je lepo kad smo zajedno, ali i kad nismo zajedno, izjavila je ona.

Iako je svojim ljubavnim životom veoma zadovoljna, ona ipak ne planira da se preseli u Grčku.

-E pa to je sad problem. Ne usaglašavamo se u potpunosti. Odlaziću tamo na malo duže periode, ali i kada se budem udala, imam ćerku koja je i dalje student i ja nju ne mogu da ostavim samu. Dok ona ne završi fakultet, meni nikakve selidbe nema. Mislim da ćemo smisliti sve kada dođe vreme. Možda budem išla na dva meseca u Grčku, pa mesec ovde, ali to bi onda značilo da bih pristala na penziju, rekla je Suzana.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Suzana Mančić

Pročitajte još