Sanja Papić pokazala da i u trudnoći možete biti lepe i elegantne

Sanja Papić pokazala da i u trudnoći možete biti lepe i elegantne

Autor: | 05/06/2017

0

Sanja Papić, koja je predstavljala Srbiju i Crnu Goru na izboru za mis Univerzuma 2003. godine, čeka dete sa advokatom Dragoslavom - Mišom Ognjanovićem. Sanji je ovo prvo dete, dok njen partner, poznati beogradski advokat ima dva sina.

Sanja je sada po prvi put pokazala trudnički stomačić, pošto je na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija kojima je pokazala da blista u trudnoći.

Iako Sanja i njen emotivni partner nisu želeli da otkriju pol bebe, mediji su saznali da čeka devojčicu te je ovaj njen modni odabir sasvim odgovarajući za buduću mamu jedne princeze.

Ipak, Sanja je i pokazala da drugo stanje ne mora da bude "upakovano" u bezoblične i vrećaste haljine koje će prikriti promene koje se dešavaju na telu svake žene u tom periodu.

Samo malo drugačiji kroj, gde se linija struka pomera do ispod grudi i odgovarajući materijal koji lepo pada uz par nabora (previše će vas činiti još krupnijom), učiniće da izgledate savršeno, mladalački i u trendu. Koloritna igra printa na Sanjinoj haljini skreće pažnju sa stomaka i naglašava ženstvenost.

Trudnoća jeste "drugo stanje", ali je isto tako i lepo stanje koji treba da se ponosite.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. E-Stock J. Jovanović/ Facebook
Tagovi: sanja papić

Najnovije vesti