Antonija Blaće: Moj suprug je meni utočište, a ja njemu ishodište

Antonija Blaće: Moj suprug je meni utočište, a ja njemu ishodište

Autor: | 28/06/2017

0

Voditeljka Antonija Blaće nedavno je proslavila drugu godišnjicu braka, koju je obeležila dirljivom fotografijom sa svojim suprugom, vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, te je otkrila kako se slaže s mužem i da li im je svaki dan Dan zaljubljenih.

Pre dve godine obukla si dizajnersku haljinu i bila prava princeza i rekla ‘da’ pred oltarom. Kako se setiti svega s malim odmakom?

- Joooj, uvek mi je toplo oko srca jer je to bio tako jedan predivni zaljubljeni dan. Nismo baš imali puno nekih protokola, sve je bilo opušteno i veselo. A za venčanicu me i dan danas pitaju. Nešto smo lepo Envy Room i ja iskombinovali.

Da li je brak mrak?

- Jeste. Ali onaj pozitivni mrak, ne mrkli mrak. Volim taj osećaj doma, utočišta, sigurnosti. Iako, naravno, imala sam taj osećaj i pre, ali slađe je reći ‘suprug’ nego ‘dečko’. Mnogo slađe.

Šta si naučila/otkrila/zavolela?

- Naučila sam da kad pregovaramo za nešto – na primer – ko će baciti smeće – potegnem – “ali potpisao si u dobru i zlu”. Vadim se na administraciju.

Vaterpolisti su zgodni, ali najviše vole vodu. Kako se osećaš kao broj 2?

- Ma da, možeš misliti. Dođemo na plažu, čeka zvižduk da se baci. Ja sam ti broj nulti. Ishodišna tačka. Kakav broj dva. Pih.

Moraš li ga nekada izvlačiti iz vode?

- Ne. Moram da ga teram u vodu.

Posle poslovne pauze, opet si ubacila u petu brzinu.

- A šta ću, od previše posla niko nije umro, od dosade možda jeste. Uostalom, ta pauza je stvarno bila davno i kao da se nije dogodila, a čini mi se da sam je odavno nadoknadila. Predamnom je radno leto.

Slavite li godišnjicu? Kako?

- Zaboravili smo jutros kad smo se probudili. Oko deset nam se lampica upalila. Ma sad ide ona floskulica – ma nama je svaaaki daaan kaaao godišnjicaaaaa. Ne znam kako ćemo proslaviti. Možda odemo da pogledamo Eru s onog sveta na Tomislavac.

Imala si romantičnu veridbu, venčanje; da li ti je svaki dan Dan zaljubljenih?

- Nije. Mnogo se radi, ne uspemo da provedemo zajedno vremena koliko bi hteli pa malo patimo. Ali na kraju dana, da, jeste, svaki dan je Dan zaljubljenih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva
Tagovi: antonija blaće