Švajnštajgerovi slave godišnjicu braka: Kako su se zavoleli Ana i Bastijan (foto)

Švajnštajgerovi slave godišnjicu braka: Kako su se zavoleli Ana i Bastijan (foto)

Autor: | 12/07/2017

0


Ljubavna veza srspke teniserke Ane Ivanović i najplaćenijeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajger počinje tokom leta 2014. godine tokom Aninog učešća na “US opena” u Njujorku. U septembru iste godine paparaci ih fotografišu na ulicama Menhetna kako, držeći se za ruku, šetaju centralnim gradskim ulicama, dok im društvo pravi nemački košarkaš Štefan Haman. Oboje su svoju vezu maksimalno želeli da sakriju od javnosti, ali upravo u tim trenucima interesovanje medija za njihovu ljubavnu vezu postaje sve veća.

Ana je prvo Bastija izazvala

Pre nego što će ih slikati u Americi, i to objaviti na naslovnoj strani jednog nemačkog tabloida, da se nešto dešava nagovestila je sama Ana. Ona je Bastijana izazvala u Ice Bucket Challenge.

 

Bivše ljubavi

Ali, Ana Ivanović pre braka sa Bastijanom imala je nekoliko ljubavnih veza. Svakako najozbiljnija smatra se ona sa teniserom Markom Stilitanom. Potom je usledio kratki izlet sa košarkašem Ivanom Paunićem. Na listi bivših Aninih ljubavi nalaze se i golfer Adam Skot i slavnim španski teniser Fernand Verdasko. Mediji su je povezivali i sa fudbalerom Nikolom Sarićem.

Nekad zlatni par Nemačke

Bastijan nije imao toliko izleta, bar da su poznati javnosti. Pre veze sa Anom, Bastijan je bio u vezi sa top modelom Sarom Brander punih sedam godina. Živeli su zajedno u Minhenu, a ona ga je svuda pratila u stopu. Međutim, on odlazi na Ibicu gde u muškom društvu slavi 30. rođendan, ali bez Sare, što je bilo dovoljno da se nasluti treća osoba u toj vezi. Nemački mediji nikada nisu oprostili Ani, koju i posle nekoliko godina krive za raskid “nemačkog zlatnog para“.

Bajka

Ali da se vratimo na njihovu ljubav za koju mnogi kažu da je idealna. Nekoliko meseci nakon upoznavanja usledila je veridba daleko od očiju javnosti, prsten je stigao iz najprestižnije draguljarnice, a sve se odigralo u Nemačkoj tokom večere koju je Bastijan organizovao za Anu. Inače, Ana je odmah posle nekoliko nedelja Bastijana dovela u Srbiju, koji se na prvi pogleda zaljubio u našu zemlju. Oni su obilazili kafane u Skadarliji, a Basti je zavoleo i našu hranu ali i narodnjake. Nekoliko meseci pre spektakularnog venčanja, Basti i Ana su zimu proveli u snežnom Minhenu.


Savršena svadba

Prvu zajedničku fotografiju sa Basijanom, Ana objavljuje samo pola sata nakon njihovog venčanja u Venceiji 12. jula 2016.

Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u “Sala degli Stucchi”, dok je drugog dana bilo organizovano crkveno. Tog dana preko dve stotine medija iz celog sveta pratilo je svedbenu ceremoniju koja je bila organizovana u čuvenom hotelu “Aman Kanal Grande”. Za prvu bračnu noć rezervisali luksuzni apartman pod nazivom “Alcova Tiepolo Suite” u kojem noć košta 4.950 evra. Zanimljivo je da je Ana nosila crvenu haljinu na žurki organizovanoj povodom građanskog venčanja, a ona haljina koju je nosila tokom same ceremonije pred matičarem, staje ispod 100 evra.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 11:46am PDT

Ćao, rekete

Ana zvanično u decembru 2016. godine objavljuje da napušta tenisku karijeru i da se povlači iz sveta spota. Javnost ostaje u šoku, a ona zbog sponzorskih ugovora nastavlja da promoviše beli sport u narednim godinama.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 25, 2016 at 2:24am PST

Selidba za Čikago

U martu 2017 godine, biraju stan u najluksuznijem delu Čikaga, ogroman penthaus i za zvanično prebivališta stavljaju Ameriku. Ana redvono ujutru trči uz jezero, dok njen dragi priprema doručak koji ona najviše voli, a to je dvopek sa avokadom. U Ameriku su se preselili jer je Bastijan tamo počeo da igra fudbal za "Čikago fajer".

Divan život

Bastijan suprugu prati u svim njenim aktivnostima tokom dana, pa je zbog nje počeo akitvno da se bavi tenisom. Mnogi prijatelji kažu da ga Ana redovno pobeđuju u svim mečevima.

- Ovo se dešava kada Bastijan nastavlja da pokušava da me pobedi - napisala je Ana ispod fotografije sa teniskog terena.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on May 28, 2017 at 12:02pm PDT


Ljubav

Mnogi kažu da ih često viđaju na ulicama Čikaga kako šetaju, jedu hamburger i uživaju u svakom slobodnom danu, a pre nekoliko dana su došli zajedno u Srbiju.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jun 15, 2017 at 6:49am PDT

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Cover/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti