Ljubav koja traje: Ovako je Seka Aleksić čestitala rođendan Veljku

Ljubav koja traje: Ovako je Seka Aleksić čestitala rođendan Veljku

Autor: | 15/07/2017

0

Seka Alesić i Veljko Piljikić su u skladnom braku koji godinama odoleva svim tračevima i novinskim napisima, vole se kao prvog dana, a kruna njihove ljubavi, maleni Jakov ih je vezao još jače.

Danas, 15. jula, Veljko slavi 34. rođendan, a njegova emotivna supruga je želela da svi znaju koliko ga voli, te je svoje rođendanske reči za supruga podelila sa svima na Instagramu.

- Ti si najbolji muž i najbolji otac! Gospod neka nam te čuva! Srećan rođendan ljubavi! Vole te Jakov i mama! - poručila je Seka svom suprugu uz ovu divnu fotografiju.

Pre četiri godine, Seka je za Veljkov rođendan priredila veliko slavlje. Folk diva je danima brižljivo osmišljavala svaki detalj zabave kako bi svog životnog partnera i njenu najveću ljubav obradovala povodom njegovog tridesetog rođendana i njihove četvrte godišnjice ljubavi. Pošto je odlučila da to bude iznenađenje, koristila je svaki trenutak kada je Veljko zbog poslovnih obaveza van kuće da bi se dogovorila oko dekoracije, posluženja i spiska zvanica. Pevačica je zabavu upriličila pored bazena, smeštenog u brižljivo uređenom vrtu njihove predivne kuće u Novoj Pazovi.

Seka Aleksić: Nemam razloga da strahujem za svoj brak

- S obzirom na to da je 15. jula Veljko napunio trideset godina, a tri dana posle tog važnog datuma navršavalo se četiri godine naše ljubavi i sreće, odlučila sam da mu priredim iznenađenje povodom ta dva važna događaja. U tajnosti, a u savezništvu sa našim prijateljima, organizovala sam žurku pored bazena. Razradila sam plan i unapred pripremila odgovor na svako eventualno pitanje. I uspela sam. Do poslednjeg trenutka nije znao šta mu pripremam. Želela sam da ga iznenadim, jer lepa iznenađenja su prisutna u našem odnosu od samog početka i čine ga dinamičnijim i lepšim. - ispričala je tada Seka u intervjuu za naš magazin.

Seka je u nedavnom razgovoru za naš magazin otkrila i šta joj je najvažnije u životu, ko je njen centar sveta i koliko joj znači suprug Veljko.

Seka Aleksić: Sina ćemo učiti da je najvažnije biti dobar i iskren čovek, i da nas Bog nagrađuje, a ne ljudi

Foto Andreja Damnjanović
hellomagazin.rs/m.g. Andreja Damnjanović/hello/arhiva
Tagovi: seka aleksić

Najnovije vesti