Adriana Čortan o bivšem dečku: Sa Željkom nisam u kontaktu

Adriana Čortan o bivšem dečku: Sa Željkom nisam u kontaktu

Autor: | 19/07/2017

0

 

 

Voditeljka koja je svojevremo nasmejala javnost tako što je grad Novi Sad nazvala "New Now", u jeku svoje popularnosti bila je u vezi sa pop pevačem Željkom Joksimovićem. Adriana i Željko bili su zajedno tri godine, a raskinuli su pre 10 godina zbog Jovane Janković. Ispostavilo se da je Jovana Željkova srodna duša, te mu je, osim velike ljubavi, podarila i sina Kostu, a uskoro će i blizance.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Aug 18, 2016 at 6:19am PDT

Na pitanje da li je u kontaktu sa jednim od najpopularnijih pevača na našim prostorima, ona nije želela ni da čuje za njega, pa ni da otkrije da li sluša njegovu muziku.

- Sa njim nisam ni u kakvom kontaktu - rekla je Adriana pomalo iznervirano, te je nakratko skrenula pogled, ali se nasmejala kada smo je upitana za novu ljubav. Na naše pitanje zašto krije svoj ljubavni život od javnosti, ona je rekla:

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on Jul 11, 2017 at 12:53pm PDT

- Ništa ja ne krijem, emotivno sam ispunjena i to mi je dovoljno - rekla je ona, mada  nije otkrila ko je njen emotivni partner.

Kada je već bila raspoložena da priča o ljubavi, nismo mogli da odolimo, a da je ne pitamo kada će stati na ludi kamen i svom dragom reći „da”.

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on Jul 15, 2017 at 12:55pm PDT

- Čuće se. Ne brinite, kad do toga dođe, bićete obavešteni - otkrila je Adrijana, ali opet je ostavila malu dozu tajanstvenosti.

Hellomagazin.rs

Najnovije vesti