Dobila prvu ulogu: Nikolija Jovanović rame uz rame sa velikanima srpskog glumišta

Dobila prvu ulogu: Nikolija Jovanović rame uz rame sa velikanima srpskog glumišta

31/07/2017

0

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, oprobaće se kao glumica prvi put u životu, u novom ostvarenju mladog reditelja Nemanje Ćeranića, u filmu "Volja sinovljeva".

A post shared by Ilija Pecenica (@ilijapecenica) on Dec 23, 2015 at 6:14am PST


Nikolija će se naći rame uz rame sa čuvenim glumačkim imenima Žarkom Lauševićem, Sergejem Trifunovićem i Svetozarom Cvetkovićem, koji će takođe igrati u pomenutom filmu.


- Prvi put ću se oprobati na velikom platnu i drago mi je što je reditelj prepoznao moj senzibilitet kao jako blizak liku jedne od žena ratnica koju ću igrati. Takođe mi je velika čast što ću svojim učešćem doprineti ovom važnom filmskom ostvarenju, koje će biti pomak u srpskoj kinematografiji i kulturnoj sceni naše zemlje - istakla je Nikolija, koja će glumiti ženu ratnicu.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on Jul 31, 2017 at 2:49am PDT

Snimanje filma planirano je za početak avgusta na nekoliko lokacija u Boru, a ovo ostvarenje već je najavljeno kao srpska verzija prvog dela "Pobesnelog Maksa".

Inače, Sergej Trifunović objavio je na Instagramu fotografiju sa snimanja, na kojoj su jedva prepoznatljivi Žarko Laušević i Svetozar Cvetković.

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on Jul 30, 2017 at 12:26am PDT

HELLO.RS/Goran Anicic MIRKO TABAŠEVIĆ, INSTAGRAM

Najnovije vesti