Ela Dvornik ima divne vesti: Posle četiri godine Čarls i ja čekamo bebu!

Ela Dvornik ima divne vesti: Posle četiri godine Čarls i ja čekamo bebu!

Autor: | 06/08/2017

0

Ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika potvrdila da ona i njen verenik Čarls očekuju svoje prvo dete. Ela je radosnu vest podelila sa svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk, pomalo ljuta jer su je neki novinari pretekli i objavili vest, a ona je želela da se prvo uveri da će sve biti u redu sa trudnoćom i bebom.

- Htela sam da prođe rizično razdoblje pre nego što objavim, a i htela sam to nekako da uradim na svoj način, makar su mi neki pre vremena oduzeli zadovoljstvo da ovo objavim. Trebalo mi je vremena da splasnu sva pitanja i potencijalni zdravstveni rizici pre objave, jer budimo realni , i srećne vesti znaju često i prebrzo da završe tragično.

Sad kad smo u sigurnijoj zoni i kada sam rekla svojim najblizima, vreme je da i vi znate.

Posle skoro četiri godine, Čarls i ja čekamo malog "hibrida"! Ne znamo šta radimo ni kako će to sve izgledati, ali će biti zanimljivo poglavlje u našim životima sigurno. Ako vi mislite da ste šokirani zamislite kako je nama! Prešli smo polovinu ima već neko vreme.  - Poručila je presrećna Ela uz set novih fotografija na kojima se vidi da je "konfekcijski broj" sada veći, ali da je srećna kraj čoveka koga voli.

hellomagazin.rs instagram
Tagovi: ela dvornik