Vesna de Vinča: Sa Melanijom, Tramp je postao blaži i nasmejaniji

Vesna de Vinča: Sa Melanijom, Tramp je postao blaži i nasmejaniji

Autor: | 09/08/2017

0

Opšte je poznato da je Donald Tramp bio uspešan poslovni čovek pre nego što je postao predsednik Amerike. Jedna Srpkinja imala je priliku da ga bliže upozna i sada otkriva kakav je on privatno.

Vesna Jugović de Vinča, koja je vlasnica agencije Mis Ju, Trampa je upoznala upravo preko izbora za mis.

- Kada sam od Trampa dobila licencu Miss Universe za Srbiju i Crnu Goru 1996. godine, nisam mogla da pretpostavim da ću lično poznavati predsednika SAD-a. Sreli smo se prvi put na Havajima i tada sam mu se predstavila kao “agresivna Srpkinja”, na šta se nasmešio i rekao da i za njega kažu da je agresivan i da to mnoge nervira. Posle sam shvata princip “onaj ko te iznervira - taj te je pobedio!” - kaže Vesna i dodaje:

Evo kako stoje stvari: Prijateljica Melanije i Donalda Trampa progovorila javno o njihovom braku

- Bio je baš mlad, ali i tada stalno u pokretu i strogi perfekcionista u radu. Kupio je „Miss Universe“ za 10 miliona, a sledeće godine je prodao polovinu za 40 miliona. Imao je i problema sa pobednicama. Neke su zbog gojaznosti prepustile titulu drugoplasiranoj, neke su kao moja prijateljica Miss Universe iz Portorika zamalo izgubile titulu zbog previše izlazaka i pića. Miss Universe iz Rusije, inače policajac je uklonjena sa prestola jer ju je dečko non-stop pratio i ometao - kroz osmeh se priseća Vesna i kaže da je Melenija potpuno promenila Trampa.

Tramp u svom maniru: Bela kuća je “prava rupa

- Kada se Melanija pojavila u njegovom životu, postao je blaži i nasmejaniji. Njena otmena smirenost, ali i snaga, imali su izetno pozitivnu ulogu u njihovom braku - rekla je ona.

Hellomagazin.rs Boško Karanović/Facebook Vesna de Vinca