Gde je i s kim je Jelena Rozga proslavila svoj 40. rođendan? (video)

Gde je i s kim je Jelena Rozga proslavila svoj 40. rođendan? (video)

Autor: | 24/08/2017

0

Popularna pop pevačica Jelena Rozga (40) godinama je imala običaj da rođendane proslavlja s publikom na koncertima, sve dok se 2015. nije zaljubila u violončelistu Stjepana Hausera (31).

Zaljubljeni par je za njen jubilarni 40. rođendan, “pobegao” na romantičan izlet, a pevačica nije mogla da sakrije oduševljenje što će rođendan dočekati u zagrljaju devet godina mlađe muzičara, piše portal "24sata.hr".

- Srećan rođendan mojoj predivnoj devojci - rekao je Hauser Splićanki koja ga je očarala izgledom.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Aug 23, 2017 at 3:12am PDT

Iako su njemu i Rozgi kalendari krcati nastupima, oboje se trude da nađu vreme za druženje.

- Bitno je imati prioritete u životu i biti disciplinovan. Za ljubav uvek nađem vremena. Vrlo ozbiljno shvatam svoju ulogu partnera – nedavno je izjavio Stjepan za ovaj portal.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Jun 17, 2017 at 10:07am PDT

Stjepan nije otkrio šta je poklonio verenici za rođendan, a početkom meseca ju je oduševio jer je platio uređenje kozje staze u njegovom rodnom Raklju kako joj ne bi slučajno zapela štikla. Bilo je to povodom svečanog otvaranja šetališta koje nosi njegovo ime.

- Po tom kamenu i kršu sam prohodao. Sad sam neizmerno počašćen i srećan što je Jelena ovde bila sa mnom – rekao je član dueta 2Cellos.

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Aug 5, 2017 at 6:40am PDT

Splićanka je, kao i uvek, skromna pa ne očekuje luksuzne poklone od dečka i bližnjih. Za rođendan želi samo dobro zdravlje jer, kako kaže, bez zdravlja nema ničega.

Pevačica je bila dirnuta i gestom svojih fanova, koji su joj napravili rođendansko iznenađenje, pa im se obratila emotivnom porukom.

Hvala svima na divnim čestitkama, hvala mojim prekrasnim fanovima na ovom videu… Ljubav do neba! Volim vas! – napisala je Rozga pored video materijala.

hellomagazin.rs promo

Pročitajte još