Mirka Vasiljević: Možda ove godine pronađemo vremena i za svadbu

Mirka Vasiljević: Možda ove godine pronađemo vremena i za svadbu

Autor: | 30/08/2017

0

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić važe za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni, zajedno su više od sedam godina i imaju troje dece Andreju, Adrijanu i Mihajla. U njihovom odnosu sve funkcioniše iako se još uvek nisu zakleli na večnu ljubav.

Mirka je nedavno gostujući u jednoj emisji otkrila zašto još uvek nisu u braku.

Vujadin Savić napravio pometnju fotografijom: Mirka trudna 4. put?

- On je profesionalni sportista i stvarno malo vremena ima. Oni su željni svoje zemlje, naših kafana, diskoteka, izlazaka. Onda, po meni je pametnije da taj odmor iskoristiti da malo sebe zadovolji.  Stvarno, ako mi je prioritet posle troje dece da se venčam, onda stvarno. Mi nismo imali to venčanje, jer kad god dođe odmor, meni je značajnije da mi odemo negde vani, jer to je jedino vreme kada možemo da se posvetimo 24 sata jedno drugom - izjavila je Mirka i dodala da im je najbitnije, kada Vujadinu obaveze to dozvole, da provode vreme sa decom.

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on May 14, 2017 at 3:35am PDT

 

Vujadin Savić je sjajan fudbaler, muž i otac, sa telom od milion dolara

Ipak, kako je Vujadin odnedavno fudbaler Crvene zvezde, moguće da će pronaći vremena i za svadbu.

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on Aug 28, 2017 at 3:54am PDT

Pošto je Vujadin sada napokon u Beogradi i igra za Crvenu zvezdu, možda ove godine pronađemo vremena i za svadbu. Ne smeta mi što mi ljudi često postavljaju pitanje kada ću se udati, ja baš volim slavlja - rekla je Mirka u emisiji 150 minuta.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Boško Karanović/Instagram