Verica Šerifović otkrila kako je okončala brak: Dala sam mu novac, ali tek kad je potpisao razvod!

Verica Šerifović otkrila kako je okončala brak: Dala sam mu novac, ali tek kad je potpisao razvod!

Autor: | 04/09/2017

0

Verica Šerifović, pevačica koja nije neko ko se pojavljuje u tabloidnim pričama i koja sem svojom muzikom ne želi da intrigira javnost skandalima, ovoga puta je iznenadila sve.

Majka Marije Šerifović je prilikom gostovanja u emisiji "Iz profila", otkrila kako je okončala svoj brak nakon 20 godina i zašto je bilo teško izaći iz njega.

- Kad je Marija bila mala, želela sam da napustim Rajka, i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla sam: "Ma neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega". Možda je to tako moralo da bude, sada kad gledam iz ove perspektive - izjavila je Verica, a potom otkrila da se situacija promenila kada je Rajko zapao u dugove.

 

- Rajko je voleo da se kocka i nekom tipu je dugovao određenu sumu novca. Jednog dana je došao kući i rekao mi: "Moraš da mi daš pare". Ja skroz zbunjena, sedim u bademantilu i pijem kafu. Pitam ga: "Kakve pare?", a on mi kaže: "Moram da vratim dug od 1.000 maraka". Onda se iz šale setim i kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. I on pristane. Kaže da nema problema i da nazovem advokata - rekla je Verica Šerifović i opisala šta se potom dešavalo:

- Moj plan je bio da prvo odemo kod advokata i potpišemo papire, ali on je non-stop govorio: "Daj mi pare!". Ja mu kažem: "Polako, prvo izvadi ličnu kartu i potpiši". Potpisa se on, uze pare i ode. Ja žena razvedena. Našla sam se u čudu, taj osećaj - da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: "Vera, hoćete čašu vode'", a ja ga pitam: "A je l' mogu da dobijem neku kafu? I da me ništa ne pitate". Zapalila sam cigaretu, pila kafu, gledam oko sebe i pušim. Razmišljam, posle toliko godina da se ova muka ovako preseče - zaključila je Verica Šerifović, koja se razvela od Rajka 2003. godine, nakon 20 godina braka.

 

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Printscr