Nina Radulović i Branislav Lečić ponovo zajedno, ali ne u braku!

Nina Radulović i Branislav Lečić ponovo zajedno, ali ne u braku!

Autor: | 07/09/2017

0

Nina Radulović i Branislav Lečić ponovo su u vezi. Ali poslovnoj! Voditeljka i glumac će učestvovati u humanitarnom takmičenju „Tvoje lice zvuči poznato“, koje uskoro startuje na Prvoj srpskoj televiziji.

- Produkcija popularnog šou-programa pregovara s bivšim supružnicima. Ponudili su im odlične uslove i sad čekaju da im saopšte da li će pristati da zajedno učestvuju. Leki se ideja svidela, a i Nina se oduševila. Njih dvoje su veliki profesionalci i znaju koliki je značaj ovog programa, u kojem sav novac ide u humanitarne svrhe - priča izvor za Kurir.

Tijana Dapčević i Edita Aradinović u novoj sezoni šoua “Tvoje lice zvuči poznato”

Osim njih, u TLZP će učestvovati i glumica Lidija Vukićević! Ona će pokazati svoje umeće u imitacijama, a ne sumnjamo da će se odlično snaći kad su plesni i glumački pokreti u pitanju.

Mira Škorić, Edita Aradinović, Tijana Dapčević i Bane Vidaković samo su neki od učesnika nove sezone šoua „Tvoje lice zvuči poznato“.

 

U žiriju će se naći glumci Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro i pevačica Ivana Peters, dok je voditeljka programa Marija Kilibarda. Snimanje počinje početkom oktobra, a pripreme su uveliko krenule.

 

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva