Ostvarila san: Katarina Radivojević snima holivudski film, Tom Henks u glavnoj ulozi

Ostvarila san: Katarina Radivojević snima holivudski film, Tom Henks u glavnoj ulozi

Autor: | 10/09/2017

0

Katarina Radivojević za nekoliko meseci počije da snima holivudski film u koji je uloženo 50 miliona dolara. U filmu “Black money games”, u režiji Adama Rajta, a glavnu ulogu igra Tom Henks.

Iako do sada nije imala previše zapaženih uloga u Holivudu, čini se da će joj film koji sa snimanjem počinje 2018. godine doneti svetsku slavu.

Hrvatsko ostrvo Hvar, biće jedna od destinacija na kojoj će ovaj projekat, vredan 50 miliona dolara, biti snimljen, a produkcijski tim, u kom je i sama Katarina Radivojević, nedeljama je obilazio lokacije na Jadranu kako bi pronašli najpogodnije mesto za svoj film. Radivojević, koja se tako pored glumačkog posla uhvatila i onog produkcijskog, otkrila je detalje novog filma u kojem će i ona imati jednu od glavnih uloga.

- Glavni producent je Džoi Tufaro iz Gold Star Filma, u čija su tri poslednja filma igrale zvezde poput Hali Beri, Arnolda Švarcenegera, Kristofera Vokena. Hrvatska će se naći ne samo kao lokacija, nego i kroz značajne događaje u filmu. Našom posetom smo želeli da promovišemo film, ali i da ispitmo uslove i pronđemo lokacije za snimanje - rekla je glumica za hrvatske medije.

Tako je u poslednjih mesec dana u pauzama od snimanja serije "Ubice mog oca", nekoliko puta dolazila s američkim produkcijskim timom u Hrvatsku. Prošli su Hvar, Paklena ostrva i na kraju Dubrovnik u kojem su boravili ove nedelje. Na kraju je izbor pao na Hvar, na kojem je Katarina i insistirala jer je, kako kaže, doslovno zaljubljena u to ostrvo.

- Mnogo im se sve dopalo, ali na moje veliko zadovoljstvo Hvar i Palmižana ostavili su ih bez daha. Prvenstveno mogućnost da se snime kadrovi puni akcije na vodi, a da u pozadini imaju divne kadrove grada koji izgleda veličanstveno i danju i noću. Plan je da pored Amerike i Hvara, snimamo na nekoliko relevantnih lokacija poput Praga, Pariza, Kipra i ostrva Turks i Kaikos. Kolege su mi stvarno velika glumačka imena, ali za sada smem da otkrijem Toma Henksa i Majkl Francezea.

Ekipi će se pridružiti još dvoje glumaca, ali su pregovori u toku, pa osim da su u pitanju velike zvezde, više od toga za sada ne smem da kažem. Uzbuđena sam što ću igrati s takvim profesionalcima i u okruženju u kome ću moći da dam svoj maksimum - kaže Katarina.

Hoće li i Henks stići na hvarski deo seta, još nije poznato jer je “Black money games” koji se bavi razotkrivanjem tokova pranja prljavog novca ratnih profitera i kriminalaca te zemalja koje im pomažu, još u fazi pretprodukcije.

- Iskreno se nadam da hoće s obzirom na to da igra jednu od glavnih uloga i nadam se da će se zaljubiti u sunčani Hvar kao i ja pre sedam godina kada sam ga prvi put posetila - rekla je Katarina Radivojević za Jutarnji.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević