Sloboda Mićalović iskreno o gubitku oca: Ova godina mi je bila jako teška

Sloboda Mićalović iskreno o gubitku oca: Ova godina mi je bila jako teška

Autor: | 30/09/2017

0

Šarmantna dama i izvrsna glumica osvrnula se na godinu koja joj je na privatnom planu donela emotivne slomove.

U junu ove godine je ostala bez oca, glumca Dragana Mićalovića, ali je uz pomoć porodice i prijatelja nekako nastavila dalje.

- Zaista mi je ova godina bila jako teška. Na svakom koraku čujem "budi pozitivna, budi pozitivna". Ja tu reč pozitivna smatram jako degutantnom. Treba znati svoje ciljeve. Živeti normalno. Nikakva sada pozitiva. Život je i ono dobro i ono loše. Sve je zapravo prolazno. Hajde ovo što sada imamo da proživimo kako treba - kaže za "Blic" Sloboda Mićalović.

Blago Slobode Mićalović: Kako Mila i Vera uživaju u maminom društvu (foto)

Ona je uz teške životne trenutke snimala i seriju "Nemanjići - rađanje Kraljevine" čije se emitovanje očekuje uskoro. Snimanja su bila duga, iscrpna, ali su svima koji su radili na njima doneli radost, pa tako i Slobodi Mićalović koja tumači ulogu Ane Dandolo, žene Stefana Prvovenčanog, čiji lik igra njen suprug Vojin Ćetković.

Vojin Ćetković: Nisam se nikada u životu žalio, ni kada sam imao ni kada nisam

- Bogu hvala posao ide, imam kontinuitet koji me raduje. Sada pripremam i seriju "Koreni" po motivima Dobrice Ćosića. Drago mi je da RTS vraća nadu u smislu da se rade fantastični tekstovi s odličnim podelama, rediteljima, celom ekipom. To će biti naša, možda malo teža priča, dramska od deset epizoda. Osim toga već, 1. oktobra Igor Đorđević i ja igramo predstavu "Frenki i Džoni" i tako kreće nova sezona i u pozorištu - naglašava ona.

Posle niza godina u svetu glume, Sloboda svaku ulogu igra sa istim žarom.

- Da nije tog uzbuđenja, verovatno bih prestala da se bavim glumom. Uzbuđenje pre svakog kadra, pre svakog izvođenja predstave, jeste ono što čini magiju i koji je naš pokretač - kaže Sloboda Mićalović.

Inače, glumicu smo zatekli na premijeri predstave "Carstvo nebesko", na koju je došla zbog jedne posebne osobe.

- Veliki sam poštovalac Bitefa i kada god mogu vrlo rado dođem i pogledam neku predstavu. A došla sam na premijerno izvođenje predstave "Carstvo nebesko" kao podrška kumi Nataši Ninković - kaže Sloboda Mićalović.

Hellomagazin.rs Stefan Tomasevic/ATAImages.

Najnovije vesti