Žika Jakšić: Sa sinom se viđam skoro svaki drugi dan, Dušan mi prenosi utiske iz škole

Žika Jakšić: Sa sinom se viđam skoro svaki drugi dan, Dušan mi prenosi utiske iz škole

Autor: | 04/10/2017

0
Foto Antonio Ahel Ata Images

Producent "Granda" Žika Jakšić početkom godine stavio je tačku na brak sa voditeljkom Dajanom Paunović, a budući da su se razišli bez teških reči, odlučili su da ostanu u prijateljskim odnosima.

Žika je pre nekoliko dana počeo sa novom sezonom šou programa "Nikad nije kasno", ali i pored napornih snimanja redovno stiže da se viđa sa sinom, koji je ovog septembra krenuo u prvi razred.

- Vrlo sam zadovoljan kako se Dušan snašao u školi. Idem i ja ponekad na roditeljske sastanke, ali moram priznati da je Dajana preuzela tu ulogu na sebe. Sa sinom se viđam skoro svaki drugi dan, Dušan mi prenosi utiske iz škole. Trenutno je pun utisaka, jer je škola za njega nešto sasvim novo - ističe Žika za Alo! i otkriva da njegov naslednik redovno ide i na košarkaške treninge, kao i da ima dar za muziku.

- Dušan trenira košarku, pošto je krupan i visok, pa je trenutno preokupiran time. Svakako bih voleo da se moj sin bavi sportom, ali videćemo šta će biti sa tim, neka sam odluči. Dušan ima i sluha, ipak, naravno da ga neću forsirati da bude muzičar - kaže Žika, koji je ovih dana u velikoj gužvi zbog svakodnevnih snimanja emisije "Nikad nije kasno".

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još