Marija Kilibarda otkriva zašto je više nema u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"

Marija Kilibarda otkriva zašto je više nema u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato"

Autor: | 11/10/2017

0

Šou-program "Tvoje lice zvuči poznato" se uveliko emituje, ali bez prepoznatljivog lica - Marije Kilibarde. Šarmantna voditeljka je prvi put za medije prokomentarisala zašto nije više deo ovog projekta i kako se oseća povodom toga.

Gledaoci su ostali iznenađeni što njihova omiljena voditeljka ne vodi treću sezonu popularnog šđoua, a najučestalije pitanje na Twitter-u je – zašto Kilibarda više ne vodi TLZP?

- Vezala sam se za tu emisiju, doživljavala sam je kao sopstveno čedo, a ona je zapravo daleko od autorskog dela. Ja sam bila samo domaćin. Ali volela sam tu energiju, taj potpuni haos, koji ne možete da vidite, koji ne možete ni u najluđim snovima da zamislite. Nažalost, više ne radim TLZP. Ali, sa druge strane imam prioritet, a to su dnevne emisije na kojima trenutno radim - objasnila je Kilibarda u intervjuu za Noizz.

Marija je odgovorila i na pitanje kako reaguje na medijske napise o njenom privatnom životu i braku...

- Ja radim svoj posao i moj posao je trenutno "150 minuta". Posvećena sam svom poslu i publici. Ako neko ima zadatak da piše o nečijoj intimi - provereno ili neproverno, neka to radi. Uvek sam se trudila da budem korektna. Mi smo kolege, nije bitno da li neko radi ispred kamere, iza kamere ili za pisaćim stolom - to je sve isto. Treblo bi da se podržavamo. Žao mi je što to nije tako. Svako treba da bude posvećen svojoj publici, ali ne po svaku cenu i ne na uštrb istine. Nemam problem ako je nešto istina, ali imam pravo i slobodu da se na tu temu ne oglašavam. Nikad nisam želela da se provlačim u medijima zbog privatnog života - objasnila je Marija.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva

Slične Vesti

Najnovije vesti