Katarina Radivojević: Živim po svojim pravilima i uspevam da preživim

Katarina Radivojević: Živim po svojim pravilima i uspevam da preživim

Autor: | 25/10/2017

0

Katarinu Radivojević upoznali smo kao Sonju u filmu "Policajac sa petlovog brda" još davne 1992. godine. Od tada je glumila u brojnim filmovima i serijama i čini nam se da o njoj znamo dosta toga, ali i pored decenija postojanja na javnoj sceni, ona se trudi da svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti.

-Nisam stidljiva, ali sam stidljiva da pričam o svom intimnom životu. To mi je seljački, jer je to nešto moje i ako sam javna ličnost imam pravo na svoju intimu. Zato nemam Fejsbuk, ni Instagram, malo sam tu čudna i  to me sigurno  negde košta.  U Americi mi agent to i zamera ali to je moj stav.  Ja živim po svojim pravilima i uspevam da preživim- rekla je glumica u iskrenom razgovoru za Blic Ženu.

Katarina Radivojević: Život u Holivudu mi je pomogao da izgubim sopstveni ego

Iako u planu ima brojne nove uloge tvrdi da je naučila da više ništa ne priča unapred. Izuzetak je napravila samo u vezi sa predstavom koju radi zajedno sa Ninom Seničar.

-Predstava je deo mog projekta u kom se bavim širenjem srpskog jezika i kulture. Nina Seničar je moja partnerka u toj predstavi, pošto i ona živi u Los Anđelesu. Tamo smo i došle na tu ideju da nešto radimo zajedno.  Vrlo intersantan tekst, moderan,  uzbudljiv, izazovan, pa  čak i skandalozan i provokativan, tvrdi ona

Baš kao i svi drugi i Katarina  ima svoje uspone i padove, ali, kaže,  ne žali se

-Naporno mi je ali ne bih da kukam. Svi imamo teške momente, i kada nema posla, i kada ga ima više, i kada misliš da je sve uzaludno što si se trudio i radio  i onda se desi neko sunce.. Imam uspone i padove ali sam uglavnom zadovoljna.

Ostvarila san: Katarina Radivojević snima holivudski film, Tom Henks u glavnoj ulozi

 

Katarina je odlučila da svoje jajne ćelije zamrzne kako bi sebi osigurala šansu da u budućnosti oseti čari majčinstva.

-Vrlo je dobra stvar da se ćelije zamrznu do 30. godine, kada su najbolje, zdravije.   Žena u određenom trenutku  može da zasnuje porodicu- kada želi a ne kada mora jer joj biološki sat otkucava. Ja sam se nakon toga osetila oslobođeno  i bez ikakvog pritiska da moram da se udam po svaki cenu i rađam decu, jer želim drugačiji život: da putujem,  radim, ostvarim neke druge stvari pa će onda u jedom trenutku doći i porodica- rekla je Katarina za Blic zenu.

 

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević