Tijana Dapčević: Imam isuviše realan život, tako da mi rijaliti ne treba

Tijana Dapčević: Imam isuviše realan život, tako da mi rijaliti ne treba

Autor: | 05/11/2017

0

Tijana Dapčević sjajno se snalazi sa imitacijama koje dobija u šou-programu TLZP, iako priznaje da joj nije nimalo lako. Ipak, rešena je da istraje do kraja i da svima pokaže kako je multitalentovani umetnik koji sve može – i da peva, igra i glumi.

- Ne da mi je naporno, nego puta pet, ali volim ovaj format, pa idem do kraja da vidim koliko mogu. Ima nastupa na kojima bukvalno moram maraton da istrčim, pa ja sam bre za dve imitacije, dok sam ih spremala, smršala čak dve kile - kaže pop zvezda na početku razgovora.

Koja imitacija ti je bila najteža?

- Imala sam ozbiljnu upalu mišića zbog Džastina Timberlejka, on me je da se ne lažemo, uništio, jer sam po tri probe dnevno imala. Ipak, to sam uspešno izvela na kraju što je najbitnije.

 

Koga bi volela da imitiraš?

- Ne smem više da otkrivam koga bih volela da imitiram, jer sve što sam rekla do sada dobio je neko drugi. Htela sam da budem Lepa Brena i Jelena Karleuša, pošto su one autentične žene i vrlo zanimljive za imitaciju, ali su te uloge otišle drugima.

Karleuša je rekla da bi trebalo baš ti da je imitiraš zbog sličnosti u građi…

- Čula sam, pa nas dve smo iste visine, obe smo plave i androgene. Ali ja sam sada mršavija od nje, čak se i ona začudila kada je videla moju liniju.

Ko ti je poslao neku poruku, pohvalio te?

- Leontina mi stalno šalje poruke. Hvali me i Boško Jakovljević i dosta mladih kolega pevača. Ljubomornih nema za sada, valjda sam ih sve raščistila na vreme.

 

Ranije si pričala da ti nije muža Milana, ne bi imala ni za pivo?

- Milan je finansijski direktor u našoj firmi, u našoj kući. On radi svoj posao dugi niz godina i od toga mi živimo. A ovo što ja radim je isključivo samo meni radost i mali džeparac da imam za kožnu jaknu, čizme, tašnu, da odem sa drugaricama u Pariz. Činjenica je da ja i dalje imam rupe u džepovima.

Imala si krizu u braku, da li se sada sve sredilo?

- Nijedan brak nije idealan, ima tu stalnih razmirica i nesuglasica, inače bi bilo dosadno. Nadopunjujemo se, volimo se beskrajno i podržavamo. Nismo nikada bili baš pred razvodom, jednostavno sve rešavamo razgovorom. A posle svake svađe, seks je slađi i bolji. (smeh)

Tijana Dapčević: Kada znaš koji su ti životni prioriteti, ništa ne može da te izmesti

Imaš savršenu liniju, koliko si smršala i kako?

- Mršavim od porođaja, evo već osam godina i skinula sam do sada 48 kilograma. Održavam liniju od pre dve godine, kada sam liposukcijskom ishranom smršala 15 kilograma. Posle toga mi je sve bilo lakše i sada se fenomenalno osećam u svojoj koži.

Ima li posla, kako živiš?

- Radim, ovo je vakuum period, ali tek će da krene. Ne žalim se. Ne vrtim se po televizijskim emisijama, jer televiziju više niko i ne gleda. Gledaju se samo formati poput Zvezda Granda i TLZP, kao i pojedine serije. Od televizijskih gostovanja nemam ništa.

Popularni su rijalitiji, da li bi ušla za dobar honorar?

- Mislim da rijalitiji nisu toliko popularni, to je samo napumpano, kao i tekstovi o samozvanim zvezdama. Ljudima su rijalitiji preko glave, ne mogu više da slušaju ko se skinuo go, kome smrde gaće, ko se sa kim smuvao… Nema honorara za koji bih ja tamo ušla. Imam isuviše realan život, tako da mi to ne treba. I hvala dragom Bogu dok je tako.

 

Da li je tačno da se svi plaše Mire Škorić?

- Ma Mira nije bahata i nadrndana, ona samo pravi šou. Kad je Duda Ivković dao Miri dva poena, ostali iz žirija su popadali sa stolica uz komentar: Ova će sad sve da nas pobije. Ali daleko od toga, ona ni mrava ne bi zgazila.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević