Nina Badrić seksepilna i opasna: Menja se vreme, pa i Nina s njim (video)

Nina Badrić seksepilna i opasna: Menja se vreme, pa i Nina s njim (video)

Autor: | 09/11/2017

0

Pevačica Nina Badrić oduševila je obožavaoce širom regiona pošto je objavila detalje sa snimanja spota za novu pesmu. Na fotografijama se naime vidi stajling u kojem nismo navikli da je viđamo, a to je mračni vampirski izgled u koji se zamaskirala za potrebu nadolazeće pesme "Menja se vreme".

Komplimenti za izgled pljušte sa svih strana, a njeni obožavaoci su puni hvale za novu Ninu.

Pesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy, a za produkciju je zadužen Baby Dooks (David Vurdelja). Baby Dooks je rekao da je Nina "oduvek bila gradska cura koja svojom pojavom, harizmom i glasom jedina može da nosi svetsku produkciju na ovim prostorima."

- Nina je odrasla na stranoj muzici i oseća je. S njom nema nepoznatih u studiju i njoj više nego ikome stoji urbani zvuk. Doduše ona može da otpeva sve pa i telefonski imenik, ali mnogi ne mogu da iznesu tako uverljivo ovakvu produkciju.To može samo ona - rekao je David.

A post shared by Viktor Drago (@viktordrago) on Nov 7, 2017 at 5:17pm PST

Viktor Drago potpisuje živopisan stajling u kome je Ninu zamislio kao vamp seksi ženu koja zaista u novom spotu izgleda moćno.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Nov 8, 2017 at 3:59am PST

Saša Joković i Mijo Majhen zaduženi su za make up i frizuru, a režiju spota za pesmu "Menja se vreme" potpisuje hvaljeni mladi režiser Dario Radušin. Premijera spota i nove pesme očekuje se početkom sledeće nedelje.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Nov 7, 2017 at 12:00pm PST

hellomagazin.rs Promo/Instagram/Nina Badric/Miloš Nadaždin
Tagovi: nina badrić