Oliver Dragojević zbog temperature završio u bolnici, a portali ga već sahranili: Ne verujte dezinformacijama!

Oliver Dragojević zbog temperature završio u bolnici, a portali ga već sahranili: Ne verujte dezinformacijama!

Autor: | 10/12/2017

0

Pošto je u subotu na društvenim mrežama odjeknula lažna vest da je legendarni splitski muzičar Oliver Dragojević preminuo od karcinoma s kojim se bori već nekoliko meseci, njegov najbliži saradnik Nenad Drobnjak je otkrio pravu istinu o njegovom zdravstvenom stanju.

- Prošao je četvrti ciklus hemoterapije pa je došlo do određenih nuspojava koje su uobičajene. Ali, svakim danom je sve bolje. Karta se s familijom, šeta i posećuju ga prijatelji. Lekari će proceniti hoće li za Božić da bude kod kuće - rekao je Drobnjak za 24 sata.

Dodao je da je Dragojević optimističan, kao i svi oko njega, i da veruje u pozitivan ishod.

Muzičar je pre tri dana proslavio 70. rođendan, povodom kojeg je u Spaladium Areni trebao da održi dva koncerta. Ali, oni su otkazani jer je Oliver zbog posledica hemoterapije završio u splitskoj bolnici.

Na njegovoj stranici na Fejsbuku je demantovan navod jednog splitskog portala koji je objavio da je Dragojević preminuo.

- Oliver je dobro i lečenje se nastavlja. Molimo, ne verujte dezinformacijama koje trenutno kruže - stoji na njegovom profilu.

Toni Cetinski je na lažnu objavu da je Oliver preminuo reagovao uz reči i pesmu:

- Novinarstvo Balkana. Šta reći, a da se ne ponavljam? Red laži, red obmane i ni trunke morala. Drži se Olivere, podrška porodici - napisao je Toni koji je sem poruke objavio i Oliverovu pesmu 'Kad mi dođeš ti'.

hellomagazin.rs Z.Milutinović/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti