Ispuniće mu se želja: Oliver Dragojević za Božić kod kuće sa porodicom

Ispuniće mu se želja: Oliver Dragojević za Božić kod kuće sa porodicom

Autor: | 19/12/2017

0
Foto: Željka Dimić

Oliver Dragojević (70) već je, rekli su njegovi bliski saradnici, počeo da se dosađuje u bolnici pa igra karte s porodicom i prijateljima koji ga posećuju. Zeza se s njima i priča viceve.

- Mogu samo reći da će Oliver izaći iz bolnice u petak. Ostvariće mu se želja da bude kući za Božić. Oliver je sad super - rekla je njegova supruga Vesna Dragojević

Vesna i porodica Olivera posećuju svaki dan u splitskoj bolnici u kojoj je završio pre dvadesetak dana.

- Po cele dane smo s njim i pravimo mu društvo - rekla je Vesna koja je išla kod supruga u bolnicu.

Oliver je zbog narušenog zdravlja morao da otkaže nastupe, nedelju dana pre zakazanog termina, oba koncerta u Spaladium Areni. Sa svojom vernom publikom hteo je da proslavi svoj 70. rođendan i 50 godina bogate muzičke karijere.

- Naravno da mu je žao zbog toga jer je morao da odustane od koncerata, ali Oliverovo zdravlje je sad na prvom mestu - kaže Oliverov blizak saradnik i prijatelj Nenad Drobnjak.

Oliver je uoči koncerata išao na probe u Splitu sa svojim pratećim bendom Dupini. Članovi benda takođe ga posećuju u bolnici. I s njima priča o muzici i šali se. Svi njegovi saradnici kažu da mu je jako žao zbog otkazivanja koncerata, jer on živi za muziku i vernu publiku.

- Muzika je njegov smisao života. Bez muzike ne može - rekao je Tedi Spalato.

 

hellomagazin.rs Z.Milutinović/ATAImages/Željka Dimić

Pročitajte još

Najnovije vesti