Ceca Ražnatović proslavila porodičnu slavu: Ovo je dan koji je od ranog jutra sav u veselju

Ceca Ražnatović proslavila porodičnu slavu: Ovo je dan koji je od ranog jutra sav u veselju

Autor: | 20/12/2017

0

Svetlana Ceca Ražnatović je u svom domu na Dedinju proslavila slavu Sveti Nikola, a goste je dočekivala odlično raspoložena, sa osmehom na licu.

Kod folk dive gosti su uživali u bogatoj trpezi i odličnoj atmosferi kojoj su pre svega doprinele Ceca i njena ćerka Anastasija, koje nisu skidale osmeh sa lica.

Dok je Veljko dočekivao goste i bio pravi domaćin na slavi, tako se Anastasija trudila da uveseli sve i ugodi gostima.

Moje blago❤️❤️❤️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 2:42pm PST

- Sve ide u najboljem redu. Nije još sve spremno, ali ima još par sati. Kod nas je uvek ta neka topla porodična atmosfera, neka srpska priča - rekao je Veljko pre nego što su gosti pristigli, a onda je otkrio da nema devojku i da se posvetio sportu.

Pevačica je izašla pred novinarske ekipe i pokazala da na ovaj dan blista. Ceca je ponela crne duge pantalone i sako, ispod kog je imala belu bluzu.

- Slava je dan koji je uvek veseo. Svako ustaje kad može jer za taj dan nemamo nikakve druge obaveze osim da dočekamo naše drage goste. To je dan koji je od ranog jutra ovako sav u veselju - rekla je Ceca i sa širokim osmehom pozdravila sve prisutne predstavnike medija.

Za bogatu trpezu bila je zadužena Cecina sestra Lidija.

- I ove godine Lidija je bila zadužena za spremanje slave, a pomagali su i moja mama i osoblje. Ja im ništa ne sugerišem, ne volim da se mešam u ono gde se drugi bolje snalaze - objasnila je Ceca.

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 4:49pm PST

- Ljudi se opuste na mojim slavama i zato vole da dođu. Svi se dobro poznajemo i nema mesta za neku nelagodu. I ja kada odem kod nekog volim da imam privatnost i da se potpuno opustim. Za šalu smo zaduženi svi, to se dešava spontano, isto i kada je pesma u pitanju. A hvala bogu uvek bude dosta pevača - dodala je Ceca.

Moja dusa....❤️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 2:54pm PST

Među brojnim gostima na slavi su bili i Cecini prijatelji Vuk Kostić i Viktor Savić...

Friends ❤️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 19, 2017 at 2:38pm PST

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages