Jelena Gavrilović: Svakoj ženi je, bila popularna ili ne, teško da nađe adekvatnog muškarca

Jelena Gavrilović: Svakoj ženi je, bila popularna ili ne, teško da nađe adekvatnog muškarca

Autor: | 21/12/2017

0

Često nam se čini da javne ličnosti, a posebno glumci, lakše dolaze do određenih stvari u životu jer su popularni. Ukoliko uz slavu ide i atraktivan izgled, očekivano je da lakše pronađu odgovarajućeg partnera. Da to nije nije uvek tačno, otkriva glumica Jelena Gavrilović koja potvrđuje da je teško pronaći pravog muškarca.

- Mislim da je bilo kojoj ženi, bez obzira na to da li je popularna ili ne, teško da nađe adekvatnog muškarca, rekla je za "Blic" glumica koja je nadavno raskinula  vezu sa biznismenom Vladimirom Jevtićem .

Ulogom Tatjane,  u seriji "Istine i laži"  osvojila je publiku. Glumica kaže da joj je bio izazov da dočara lik devojke koja iz sopstvene nesigurnosti u seriji pravi intrige i spremna je na sve kako bi stigla do svog cilja.

A post shared by Istine i laži (@istineilazi) on Nov 19, 2017 at 9:35am PST

- S obzirom na to da sam imala iskustva sa negativnim likovima, to mi je samo potvrdilo da svako zlo dolazi iz kompleksa i nesigurnosti. Ja ne mogu da kažem da je ona negativan lik jer je moj, pa moram da je odbranim i ne bih volela da je publika ne voli. Bila je izazov za mene da je istražujem - kaže za "Blic" Jelena Gavrilović, i priznaje da se i sama susretala sa manjkom samopuzdanja tokom odrastanja.

- Sve devojčice kada imaju 15, 16 godina kada naglo odrastu to im bude neobično pa se pitaju zašto si najviši u razredu, zašto su ti ruke tako dugačke. To su normalni kompleksi koje prate mlade žene u sazrevanju i odrastanju. Bila sam nesigurna i mislim da se zbog toga negde bavim glumom. Bilo mi je potrebno da više istražim sebe, da naučim više o sebi. Niko se ne rodi sa samopouzdanjem.- rekla je za "Blic".

Hellomagazin.rs/M.M Mirko Tabašević/Instagram