Jelena Jevremović: Vest o tatinoj smrti mi je lakše pala od one da mi je suprug u pritvoru

Jelena Jevremović: Vest o tatinoj smrti mi je lakše pala od one da mi je suprug u pritvoru

Autor: | 23/12/2017

0

Nakon smrti muzičke legende Mikija Jevremovića, njegova ćerka, Jelena Jevremović Nedeljković snagu je pronašla u podršci i ljubavi koje joj je pružala porodica. Suprug Predrag Nedeljković pružao joj je bezuslovnu ljubav, kako bi lakše podnela ovaj težak životni udarac. Ipak, Jelena poslednjih nekoliko meseci prolazi kroz životnu dramu. Njenog supruga policija  je privela zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja i on u zatvoru čeka suđenje.

Pevačica, koja je nedavno objavila autobiografiju "Jedanaest dana", u kojoj opisuje veliku ljubav s mužem zbog koga je napustila karijeru, nakon njegovog hapšenja podnela je zahtev za razvod devetogodišnjeg braka.

- Nije prošlo nekoliko meseci, sećam se tog 1. juna. Peđa se nije pojavio na ručku i nije se javljao na telefon. Uplašila sam se da se dogodilo nešto strašno. Te noći sam saznala da je uhapšen. Čista srca, iz ove perspektive mogu sa sigurnošću da tvrdim da mi je informacija o tatinoj smrti lakše pala od te da mi je suprug u pritvoru. Ne mogu rečima da opišem taj osećaj. Strah, neznanje, strepnja, bol, nemoć. Ali najviše je dominirao strah, iako sam oduvek važila za neustrašivu osobu. Posmatrala sam sinove koji su spokojno spavali u svojim krevetima i plačući se pitala šta da im kažem. Nikad se nisam uplašila kao tada. Gubitak muža je bio početak moje borbe sa svetom bez njega, jer mi je svih prethodnih godina bio oslonac, vođa, kompas. Osećala sam se izgubljeno. Bila sam devojka koja je svojevoljno odlučila da muškarcu prepusti ulogu vođe u vezi, a kasnije i u braku, u kojem smo dobili dva divna sina. Pogrešila sam što sam mu dala toliku slobodu da povlači poteze koje je sam zamislio. Kažem, bio je autoritativan muškarac koji je uspeo da ukroti divlju, energičnu, buntovnu devojku. Takav neko mi je bio potreban -  rekla je pevačica za Glossy.

Hellomagazine.rs Facebook/Jelena Jevremovic/Antonio Ahel Ataimages