Milena Dravić o Draganu: Kod kuće je, bolje je

Milena Dravić o Draganu: Kod kuće je, bolje je

Autor: | 03/01/2016

0


Filmska diva Milena Dravić na kratko je prekinula ćutanje i rekla kako je trenutno njenom suprugu takođe proslavljenom glumcu Draganu Nikoliću koji je zbog problema sa debelim crevom najpre podvrgnut hirurškoj intervenciji, a zatim porveo i nekoliko meseci u bolnici.

- Kod kuće je, bolje je, ima trenutaka i dana koje potpuno oboji svojom duhovitošću. A reč borba, il‘ neka njoj slična... sve je to, rekla bih, nedovoljno adekvatno. U svakom slučaju, mene nada ne napušta, daje mi podstrek da idem dalje, da se ne osvrćem ni na kakve priče, ni na kakve gluposti, da verujem da mora biti nade za čoveka koji je toliko zadužio ovu zemlju, ljude, prijatelje, koji je toliko dobra učinio... Videćemo. Lično činim sve što mogu. Bila je i postoji pomoć prijatelja i ja im duboko zahvaljujem. Nema ih puno, ali su pravi.Mile

Vaš osvrt na vreme, trenutak u kome živimo?

- Živimo u vremenu u kome se ne voli radost, znanje, smeh i sloboda. Ne voli, ne ceni i ne razume. Sve ostalo je posledica.

Šta biste nam poželeli u Novoj 2016. godini?

- Pre svega, poželela bih svima dobro zdravlje. Mladim glumcima - uspeh. Izuzetno mi se dopada Miodrag Dragičević u “Čizmašima”. On je za mene otkriće u 2015. “Čizmaši” su lepa serija. I, bez obzira na to kako se RTS poneo prema meni u životu, moram da kažem - s obzirom na to da sam sada prilično vezana za kuću te tako gledam televiziju znatno više nego ranije - uspostavili su kvalitativan pomak, na dobrom su terenu na sva tri kanala.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti