Kraj romanse Miloša Bikovića sa lepom Ruskinjom

Kraj romanse Miloša Bikovića sa lepom Ruskinjom

Autor: | 08/01/2016

0


Mladi glumac Miloš Biković morao je da prekine vezu sa seksi manekenkom Sašom Lus, jer je bilo nemoguće da održe vezu na relaciji Beograd-Moskva.

- Posao ih je spojio, ali i razdvojio. Dok je Miloš radio u Rusiji i mogli su da funkcionišu. Ona je dolazila u Beograd, upoznala njegove prijatelje, stvarno su bili srećni. Čak je i razmišljala da se preseli u naš glavni grad. Ipak, oboje su dobili nove poslovne ugovore, pa nisu mogli da se viđaju često. Priča o njihovoj ljubavi došla je i do medija, što se Milošu nije dopalo, jer on ne voli da eksponira svoj privatni život. Delom i zbog toga, njih dvoje su se prijateljski rastali - kaže izvor „Blica“.

Bilo je dovoljno samo nekoliko nedelja pa da se naizgled jaka ljubav između prelepe Ruskinje Saše Lus i našeg Miloša Bikovića završi. Samo što su mediji saznali da su zajedno, Miloš i Saša su raskinuli.

Razlog nije kao kod holivudskih parova - zbog nepremostivih razlika, već više zbog nepremostive daljine. Veza koja funkcioniše na relaciji Moskva-Beograd jednostavno nije bila održiva. Biković nije želeo da nam odgovori na pitanje zašto više nije u ljubavi sa lepom Ruskinjom.

- Nemam komentar - rekao je kratko.

Miloš i Saša više nemaju zajedničkih fotografija na Instagramu, koje su ranije delili sa prijateljima, niti je Saša skoro bila u Beogradu. Biković je praznike proveo sa glumcima, drugarima sa klase. Njega čeka nova uloga u filmu koji će snimati u Beogradu, a nju je posao modela odveo u SAD.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin
Tagovi: miloš biković