Željko i Jovana Joksimović: Godišnjica braka na Maldivima

Željko i Jovana Joksimović: Godišnjica braka na Maldivima

Autor: | 10/01/2016

0

Jedan od naših najvećih kantautora, Željko Joksimović, posle uspešne koncertne godine pakuje kofere i odlazi sa suprugom Jovanom na odmor.

Jovana i Željko Joksimović obišli su mnoge svetske destinacije, ali Maldivi su na njih ostavili najjači utisak, zbog čega su se tamo i venčali. I ovoga puta rešili su da se baš tamo odmore i napune baterije za period koji im predstoji.

- Odmor nam je preko potreban jer smo imali više nego buran tempo. Posle Arene, Sava centra i koncerta na Trgu u Beogradu, putovao sam u Podgoricu, Dubrovnik, Ljubljanu... Mir je ono za čim žudimo i što nam treba. Zato i razmišljamo da odemo negde gde je toplo, sunčano... negde gde ćemo isključiti telefone i uživati. Destinacija je manje važna. Važno je samo da smo zajedno i da predahnemo od obaveza - rekao je Željko Joksimović.

Željko i Jovana venčali su se na Maldivima 20. januara 2012. godine, pa će ove godine baš tamo proslaviti i godišnjicu braka. Par se verio 2011, a tri i po godine su pre toga bili zajedno. Crkveno venčanje obavljeno je 14. septembra 2014. godine u crkvi Aleksandra Nevskog u Beogradu. Svadbi je prisustvovao i tada petomesečni sin Kosta.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti