Anđelka Prpić: Sklona sam "hvatanju krivina", to jest zabušavanju!

Anđelka Prpić: Sklona sam "hvatanju krivina", to jest zabušavanju!

Autor: | 15/01/2016

0

 

Glumica Anđelka Prpić vitku liniju održava pravilnom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću, a kada nema vremena za odlazak na treninge, najboljom zamenom smatra brzo hodanje. Zvezda serije “Andrija i Anđelka” kaže da joj je motivacija najvažnija da istraje u treninzima, a često je nalazi i u sitnicama kao što je, recimo, lepa oprema za vežbanje.

- Spadam u kampanjce kada je reč o vežbanju i sklona sam da tražim “magične formule” za lakše rešavanje problema. Međutim, shvatila sam da dok se dobro ne oznojite i ne prođete upale svih mišića, ništa od tog posla. Izazovi su važni, predstavljaju motivaciju. Sebe doživljavam i kao porodičnu ženu, kao aktivnu majku, a i kao ozbiljnog preduzetnika, a za sve to je potrebna kondicija. Zato propagiram redovnu aktivnost, bilo da je reč o treninzima u teretani, plesu ili šetnji - kaže Prpićeva i objašnjava zašto joj najviše odgovaraju individualni treninzi.

- Najviše volim kada imam vremena za individualne treninge sa ličnim trenerom, jer sam sklona “hvatanju krivina”, to jest zabušavanju, pa je to najsigurniji način da ne odustanem od treninga i umesto toga odem na kapućino. U međuvremenu brza šetnja me opušta i održava u formi.

Supruga poznatog beogradskog ugostitelja Darija Prpića i majka četvorogodišnjeg Jakše ne krije da je ponekad nezadovoljna svojim izgledom, i to najčešće zbog nekoliko kilograma viška.

- Verovatno ogroman procenat žena ima isti problem - nezadovoljstvo svojim izgledom. Neke pate zbog manjka, a ja, nažalost, spadam u onu “težu kategoriju” koja ima probleme sa viškom kilograma. Sve devojke moje visine od sto šezdeset centimetara znaju šta znači dva ili tri kilograma više. U mom slučaju ishrana je takođe izuzetno važna, nevezano za vežbanje. Još jednom ponavljam motiv je bitan, a ja ga, između ostalog, nalazim i u odevnim kombinacijama za trening. Većina žena će razumeti o čemu govorim, sigurna sam - zaključuje Anđelka.

 

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić hello
Tagovi: Anđelka Prpić