Kaja na sudu, optužena da se bavi prostitucijom

Kaja na sudu, optužena da se bavi prostitucijom

Autor: | 23/01/2016

0

katarina_kaja_ostojic_insta_01
Katarina Ostojić Kaja došla je u Srbiju da bi se na sudu suočila sa Dejanom Nestorovićem, koji je javno optužio da se bavi prostitucijom. Pevačica je doputovala iz Brisela zbog ročišta koje je bilo zakazano u Palati pravde.

Kako „Alo!“ saznaje, Nestorović je pred sudijom negirao da je izneo takve optužbe na račun Katarine Ostojić Kaje, kao i da je jedan dnevni list za koji je dao izjavu izmislio ceo intervju. Ipak, Nestoroviću ne ide u prilog to što je ranije optužio i jednog Kajinog prijatelja da je njen makro, ali Kaja nije bila jedina Nestorovićeva meta. Istim povodom, Dejan je optužio i Miu Borisavljević, Sandru Obradović i Olju Crnogorac.

dejan-nestorovic01

"Zaista se mora stati na kraj takvim sramnim pričama. Dugo sam ćutala, nisam se oglašavala, ali sada sam čvrsto rešila da presavijem tabak i tužim. Na sudu sam potražila pravdu i nadam se da će biti zadovoljena", rekla je Kaja.

Podsećanja radi, Mia je već tužila Dejana zbog ovakvih optužbi i tražila odštetu koja iznosi više od pola miliona dinara.

"Povređeno mi je pravo i dostojanstvo ličnosti, profesionalni ugled i čast. Samim tim, nanet mi je veliki duševni bol i nematerijalna šteta", navela je svojevremeno u tužbi Borisavljevićeva.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello! hellomagazin

Najnovije vesti