Gde su i šta rade sve "Zane" grupe "Zana"? (video)

Gde su i šta rade sve "Zane" grupe "Zana"? (video)

Autor: | 25/01/2016

0

Zana Nimani, Nataša Gajović, Nataša Živković i Jelena Galonić - svaka od njih u jednom trenutku bila je Zana. Gde su pevačice čuvenog benda danas?
Bend "Zana" su oformili daleke 1979. Radovan Jovićević, Zoran Živanović i Zana Nimani. Grupa je promenila nekoliko pevačica, a 24sata.rs je pokušao da im uđe u trag.

Zana Nimani

Zana Nimani je kada je bend formiran bila devojka Radovana Jovićevića. Kada je on otišao da služi vojsku, Nimanijeva je odlučila da se posveti solo karijeri. Snimila je jedan solistički album "Noćas pevam samo tebi" i to 1986. a od tada se povukla iz sveta muzike. Danas prva pevačica popularne grupe "Zana" živi u Kanadi i peva samo za svoju dušu. Ima 55 godina, a talenat je prenela na svoju ćerku. Pevala je u nekoliko američkih mjuzikla, a i po izgledu i ponašanju je ista mama. Zana radi u firmi koja se bavi finansijama, a obavlja dužnost menadžera. Kako su mediji ranije pisali, navodno zemlju je napustila zbog politike, ali i zbog rata.

Nataša Gajović

Nataša se bendu priključila 1985. a iz njega je izašla četiri godine kasnije. Preselila se najpre u Saudijsku Arabiju, a sada u Dubaiju uči decu da sviraju klavir.

Nataša Živković

Nju pamtite po pesmi "Rukuju se rukuju". U bendu je provela dve godine, a onda se priključila Hare Krišni i povukla se sa scene. Živi u Poljskoj i još uvek peva.

Jelena Galonić Živanović

Poslednja Zanina pevačica Jelena Galonić je prvi album snimila 1991. kada je imala 19 godina. Danas se preziva Živanović jer se udala za kolegu Zorana Živanovića, poznatijeg kao Žiku, koji se zbog nje i razveo.

- U grupi sam dvadeset pet godina, a nekada mi deluje kao da sam juče stigla - rekla je Jelena, koja će, po svemu sudeći, biti i poslednja Zana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva/printscr

Najnovije vesti