Masimo Savić: Ne svađam se sa suprugom, ali znam da je izludim

Masimo Savić: Ne svađam se sa suprugom, ali znam da je izludim

Autor: | 29/01/2016

0

Veliki pop pevač Masimo Savić ponovo će za Dan zaljubljneih 14. februara odžati koncert u Beogradu i to na mesto je koje ovaj zagrebački kantautor izuzetno voli - Sava centar.

Zbog koncerta je Masimo došao do Beograda i otkrio neke detalje o odnosu sa dve njegove najvažnije žene, suprugom i kćerkom kao i tajni srećne veze.

Kćerka nije krenula vašim stopama, pa se odlučila za studije političkih nauka. Je li nešto ipak nasledila od vas?

- Sve ono što čini umetnika: vrlo jaku moć zapažanja, to takozvano treće oko, talenat za jezike, za muziku (ali to ne razvija ili razvija bez mog znanja), moju nervozu, drskost, logiku i mržnju prema idiotizmima i budalaštinama.

Posvađate li se nekad?

- Naravno, uglavnom zbog mog psa, nemačkog boksera Manga, jer sam ja prema njemu previše popustljiv.

A sa suprugom?

- A ne. Izluđujem je jedino što provodim više vremena od nje u kupatilu, pošto je moja najveća opsesija biti čist. Moja supruga je izvrstan amortizer mojih osećanja i raspoloženja. Ona nije osoba koja će se hvatati za gluposti. Kad sam u “vređačkom” stanju ona to ni ne čuje, zna da će me proći, da ću se smiriti, reći joj „oprosti“ i da ću posle biti manji od makovog zrna i sve je opet ok.

Šta je ključ srećne veze?

- Poverenje. Istina. Da stvarno uživaš da budeš s nekim. Ako si porodičan čovek, da ne provodiš pola dana na poslu, a pola u kafiću, nego da se brineš za svoju porodicu i da ti je lepo kad si sa svojom porodicom. Ako nije tako, onda to bolje završi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!
Tagovi: masimo savić

Pročitajte još