Katarina Ostojić: Opraštam vam što me blatite, znam da vam nije lako

Katarina Ostojić: Opraštam vam što me blatite, znam da vam nije lako

Autor: | 30/01/2016

0

Katarina Kaya Ostojić ovih dana je vredno radila sa dream tim ekipom na snimanju svog novog spotaza pesmu "U zasedi".

Naravno, na čelu je bio mag fotografije Dejan Milićević, koji za pevačicu ima samo reči hvale: "Ulitmativna superzvezda Katarina Kaja Ostojić - ona je kao san!" - napisao je Dejan uz fotografiju gde su svi iz ekipe na okupu.

Kaya je naravno prezadovoljna timom, ali i odrađenim poslom:

- Dejan Milićević i ja već četvrti put sarađujemo, a taj podatak govori više nego bilo koji hvalospev koji bih mogla napisati... Ali i pored toga, moram da kažem da je bilo fenomenalno raditi sa celom ovom ekipom i da im se još jednom zahvalim što su uzeli ono najbolje iz mene, svako na svoj način! Jedva čekam da podelim sa vama i video na kome smo radili - rekla je zadovoljna Kaya.


Ipak, ova sjajna pevačica se osvrnula i na neke nedavne momente iz svog života koji i nisu tako sjajni, a tiču se novinskih napisa, njenog stalnog "razvođenja" od Džunior Džeka, nekih "optužbi" koje je uvlače u svet kome ne pripada...

Uz puno smajlija i emotikona, Kaya je poručila hejterima i onima koji više vode brigu o njenom, no o svom životu, uz napomenu da će se lako pronaći oni kojima je poruka namenjena: "Opraštam vam što me blatite, znam da vam nije lako"

Ljubav za vas...već ćete se pronaći ???✨??✨???✨

A photo posted by ✨ Katarina Ostojic KAYA ✨ (@kaya_ostojic) on Jan 28, 2016 at 1:18pm PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/kaya_ostojic