Biljana Tipsarević: Moj suprug je veliki borac, i mnogima može da posluži kao inspiracija

Biljana Tipsarević: Moj suprug je veliki borac, i mnogima može da posluži kao inspiracija

Autor: | 05/02/2016

0

Naša poznata dizajnerka, kao i supruga tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević kaže da se potpuno prilagođava ritmu koji nosi Jankova teniska karijera.

- Jankova karijera je na prvom mestu i potpuno se prilagođavam njemu, jer karijera profesinalnog sportiste ne traje dugo. Ovo je njegovo vreme i maksimalno se trudim da mu budem podrška u svakom trenutku.

Janko je istinski borac na teniskom terenu. Da li je takav i u privatnom životu?

- Moj suprug je veliki borac, i mnogima može da posluži kao inspiracija da nikada ne treba odustati, te i kao dokaz da je čovek koji voli ono što radi spreman na sve izazove, i može da prebrodi i najteže životne situacije. U proteklom periodu, nakon nekoliko povreda i ozbiljnih medicinskih dijagnoza i operacija pokazao je svoju veliku snagu i odlučnost.

Koja interesovanja gaji vaš suprug?

- Tenis je njegov posao i njegov način života, ali pored toga, on je veoma svestran, obrazovan i informisan o različitim poslovnim i edukativnim sferama.

Trenirate li i vi tenis?

- Rekreativno treniram tenis od svoje sedme godine i za mene je to najbolji i najzanimljiviji način rekreacije. - Ispričala je Biljana za portal nshronika.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello

Pročitajte još

Najnovije vesti